☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Metasys kapsule za mršavljenje

Metasys kapsule za mršavljenje
Metasys kapsule za mršavljenje su dio programa upravljanja težinom kojeg su sastavili i testirali liječnici. Nastao je zahvaljujući iscrpnim istraživanjima u Francuskoj i Švicarskoj. Cijeli program mršavljenje traje 3 mjeseca i ne smije se smatrati brzim rješenjem jer tijelu treba vremena da se promijeni i nije dobro ubrzavati tu promjenu.

Višak kilograma se dobiva zbog godina loših prehrambenih navika, manjka tjelesnih aktivnosti i prisutnosti toksina, kako onih iz okoline tako i onih koje sami stavljamo u sebe. Pritom polako dolazi do smanjivanja mišićne mase a povećanja masnoća taloženih u tijelu. Metasys kao klinički dokazan preparat može dosta pomoći u cilju da se riješite tog viška kilograma. Pet znanstvenih međunarodnih publikacija o Metasysu potvrđuju da je sto posto prirodnog porijekla, a certificiran je i kao veganski proizvod. Među celebrityima koje su navodno koristile ovaj preparat su Kate Winslet, Jennifer Aniston i Kelly Brook.

Svojim djelovanjem Metasys smanjuje apsorpciju zasićenih masnoća bez ometanja esencijalnih masnoća, a budući da su zasićene masnoće zlo koje je gotovo uvijek prisutno u prehrani, velika pomoć je činjenica da znamo da će ih tijelo apsorbirati mnogo manje. Djelovanjem ubrzava metabolizam do mjere da se može usporediti sa učinkom jogginga na tijelo. Metasys nije namijenjen da se koristi samostalno već u sinergiji sa tjelovježbom jer je cilj da se pokrene potrošnja energije i mobiliziraju masnoće koje stoje pohranjene. Temeljni cilj da smanjite trbuh, struk i bokove, a Metasys uz tjelovježbu cilja baš na te masnoće.

Prilikom mršavljenja nije dobro ciljati na ekstremno mršavljenje. Nemojte sa željama prelaziti cilj od 1% vaše tjelesne težine u tjednu. Maksimalno koliko bi smjeli izgubiti je 10% vaše težine mjesečno, nikako više od toga jer veći gubitak može značiti posljedice po zdravlje.

U stvari uopće nije dobro imati cilj “Moram skinuti X kilograma za X tjedana”. Trebali bi ciljati na ravnotežu između mišićnog tkiva, sala, kostiju i vode u tijelu. Možda je bolje uzeti kao cilj “povečanje mišićne mase” jer povečanjem mišića povečavate metabolizam a time i ubrzavate mršavljenje. A Metasys može pomoći.

Sastav Metasys kapsula za mršavljenje

Vodeni ekstrakt zelenog čaja standardiziran na 25% katehola, izrađen kao epikatehol 375 mg, Magnezijev stearat 3 mg, Silicijev dioksid 2 mg, hidroksipropilmetilceluloza, titanij dioksid ( E 171 ) i željezni oksid ( E172 ) 96 mg

Kako djeluju Metasys kapsule za mršavljenje?

Djeluje na način da povečava razinu energije (rezultat je jednako polusatnom trčanju), smanjuje apsorpciju masnoća, mobilizira masne naslage (za oko dva odjevna broja u tri mjeseca), ubrzava metabolizam i smanjuje rizike razvoja kroničnih bolesti. Rezultat koji možete očekivati je da ćete izgledati bolje, osjećati se bolje, bolje se hraniti, više kretati i duže živjeti. Da bi se počeli vidjeli prvi rezultati programa treba proći 4 tjedna. To je tromjesečni program u kojem je klinički dokazan gubitak tjelesne težine od 5 do 8 kg.

Kako se uzima Metasys kapsule za mršavljenje?

Potrebno je uzeti 2 kapsule ujutro i 2 kapsule prije ručka sa velikom čašom vode, netom prije obroka.

Što je Metasys?

Kako djeluje Metasys?

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.