☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Metasys kapsule za mravljenje

Metasys kapsule za mravljenje
Metasys kapsule za mravljenje su dio programa upravljanja teinom kojeg su sastavili i testirali lijenici. Nastao je zahvaljujui iscrpnim istraivanjima u Francuskoj i vicarskoj. Cijeli program mravljenje traje 3 mjeseca i ne smije se smatrati brzim rjeenjem jer tijelu treba vremena da se promijeni i nije dobro ubrzavati tu promjenu.

Viak kilograma se dobiva zbog godina loih prehrambenih navika, manjka tjelesnih aktivnosti i prisutnosti toksina, kako onih iz okoline tako i onih koje sami stavljamo u sebe. Pritom polako dolazi do smanjivanja miine mase a poveanja masnoa taloenih u tijelu. Metasys kao kliniki dokazan preparat moe dosta pomoi u cilju da se rijeite tog vika kilograma. Pet znanstvenih meunarodnih publikacija o Metasysu potvruju da je sto posto prirodnog porijekla, a certificiran je i kao veganski proizvod. Meu celebrityima koje su navodno koristile ovaj preparat su Kate Winslet, Jennifer Aniston i Kelly Brook.

Svojim djelovanjem Metasys smanjuje apsorpciju zasienih masnoa bez ometanja esencijalnih masnoa, a budui da su zasiene masnoe zlo koje je gotovo uvijek prisutno u prehrani, velika pomo je injenica da znamo da e ih tijelo apsorbirati mnogo manje. Djelovanjem ubrzava metabolizam do mjere da se moe usporediti sa uinkom jogginga na tijelo. Metasys nije namijenjen da se koristi samostalno ve u sinergiji sa tjelovjebom jer je cilj da se pokrene potronja energije i mobiliziraju masnoe koje stoje pohranjene. Temeljni cilj da smanjite trbuh, struk i bokove, a Metasys uz tjelovjebu cilja ba na te masnoe.

Prilikom mravljenja nije dobro ciljati na ekstremno mravljenje. Nemojte sa eljama prelaziti cilj od 1% vae tjelesne teine u tjednu. Maksimalno koliko bi smjeli izgubiti tjedno je 10% vae teine mjeseno, nikako vie od toga jer vei gubitak moe znaiti posljedice po zdravlje.

U stvari uope nije dobro imati cilj “Moram skinuti X kilograma za X tjedana”. Trebali bi ciljati na ravnoteu izmeu miinog tkiva, sala, kostiju i vode u tijelu. MOda je blje uzeti kao cilj “poveanje miine mase” jer poveanjem miia poveavate metabolizam a time i ubrzavate mravljenje. A Metasys moe pomoi.

Sastav Metasys kapsula za mravljenje

Vodeni ekstrakt zelenog aja standardiziran na 25% katehola, izraen kao epikatehol 375 mg, Magnezijev stearat 3 mg, Silicijev dioksid 2 mg, hidroksipropilmetilceluloza, titanij dioksid ( E 171 ) i eljezni oksid ( E172 ) 96 mg

Kako djeluju Metasys kapsule za mravljenje?

Djeluje na nain da poveava razinu energije (rezultat je jednako polusatnom tranju), smanjuje apsorpciju masnoa, mobilizira masne naslage (za oko dva odjevna broja u tri mjeseca), ubrzava metabolizam i smanjuje rizike razvoja kroninih bolesti. Rezultat koji moete oekivati je da ete izgledati bolje, osjeati se bolje, bolje se hraniti, vie kretati i due ivjeti. Da bi se poeli vidjeli prvi rezultati programa treba proi 4 tjedna. To je tromjeseni program u kojem je kliniki dokazan gubitak tjelesne teine od 5 do 8 kg.

Kako se uzima Metasys kapsule za mravljenje?

Potrebno je uzeti 2 kapsule ujutro i 2 kapsule prije ruka sa velikom aom vode, netom prije obroka.

to je Metasys?

Kako djeluje Metasys?

Pinterest
Metasys kapsule za mravljenje
1 glas, Ocjena 5.00 (96%)

Komentari i iskustva

komentara

Powered by Facebook Comments

Upozorenje! Prije naruivanja bilo kojeg proizvoda provjerite u nadlenim institucijama je li doputeno u vaoj dravi naruivati taj proizvod. - Hrvatska - BiH - Srbija

Svoje komentare i iskustva nam navedite iznad.

Close
Podržite nas
Ukoliko vam je tekst bio zanimljiv, vaša podrška nam mnogo znači.

Lajk
Vaš lajk ili plusić će mi pomoći da izdržim na dijeti i ne pojedem ovaj kolačić.
Pinterest
EmailEmail