☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

JA! vitkost tablete za mravljenje

JA! vitkost tablete za mravljenje
Tablete za mravljenje JA! vitkost dolaze nam iz tvrtke Sensilab, a namjenjene su osobama koje ive brz ivot i brzo jedu. Zbog toga teina moe prijei granice. Namjenjene su enama koje ele vitku postavu, i za mukarce koji ele ensku panju.

U svom sastavu ove tablete sadre koenzim Q10 i L-Karnitin kao aktivne sastojke. Okus je limuna, a jedno pakiranje sadri 10 tableta. Jedna tableta sadri koenzim Q10: 10mg, L-karnitin: 200mg. Ne sadri eer i topivo je u vodi. Ove tablete nisu nadomjestak za prehranu, nego samo pripomo mravljenju, tako da pored uzimanja ova prehrane preporua se jesti zdravo i umjereno.

Koenzim Q10 je molukula koja je prisutna u gotovo svakoj stanici u naem tijelu. Sudjeluje u procesu dobivanja stanine energije koja je ptrebna za ivot stanice i za odravanje i obavljanje brijnih metabolikih procesa. Djeluje antioksidativno i pomae kod sprijeavanja nastanka slobodnih radikala. Usporava starenje organizma, zbog ega je esti sastojak kometikih preparate, jaa srce i kljuan je sastojak za pravilan tok krvotoka. Unutar tableta JA! vitkost je koenzim Q10 visoko koncentriran, a doiven je prirodnom metodom. Pripremljne je da bude vodootporan kako bi se uinkovitije apsorbirao u tijelo.

L-Karnitin je bjelanevina koja je kljuna u metabolizmu masnoa. Ima aktivnu bioloku ulogu u metabolikim procesima koji slue razgradnji masnoa i iskoritavanju istih za energiju. L-Karnitin je posebno vaan jer svojim djelovanjem onemoguava tijelu da za energiju iskoritava druge bjelanevine poput onih iz miinih vlakana, te se kod mravljenja ne gubi miina masa. L-karnetin osim u razgradnji masti sudjeluje i u kemijskom transportu masnih molekula iz krvi u stanine mitohondrije koji slue kao energetski generator unutar svake stanice. U tijelu prosjenog ovjeka se moe ukupno pronai oko 25 grama l-karnitina, uglavnom u miinom tkivu. to vie imate miine mase, imate i vie l-karnitina. U toku tjelesne aktivnosti se u krv isputaju adrenalin i noradrenalin koji svojim djelovanjem uzrokuju da masne stanice isputaju masnoe u krvi, a time dolazi do pojaane potrebe za l-karnitinom kako bi se te masnoe iskoristile u obliku energije.

Kako se uzimaju JA! vitkost tablete za mravljenje?

Preporua se uzeti 1 do 2 tablete na dan, na nain da ih otapate u ustima, nije potrebno piti vodu uz njih, iako je voda preporuljiva kroz dan. Tablete uvajte na suhom mjestu gdje djeca ne mogu do tableta. Dnevno ne smijete uzeti vie od 2 tablete.

Ove tablete ne smiju uzimati

– trudnice i dojilje
– djeca

Gdje se moe kupiti JA! vitkost tablete za mravljenje?

Mogu se naruiti sa brojnim web stranica, cijena jednog pakovanja sa 10 tableta se kree od 2 do 10 Eura, ovisno od kuda naruujete.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.