☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Caralluma Burn tablete za mršavljenje

Skinuti višak kilograma je vrlo bitno velikom broju ljudi, a gojaznost postaje veliki klinički problem u gotovo čitavom svijetu. Gojaznost se može povezati sa nizom drugih zdravstvenih poteškoža i bolesti koje možda ne bi nastupile da broj kilograma nije bio prevelik. Biti predebeo osim što utječe na zdravlje utječe i na samopouzdanje što u našem društvu dodatno genererira stres koji ponovno vodi do srčanih i drugih bolesti.

Na našu veliku žalost, genetski smo predisponirani da jedemo više nego što nam je potrebno, slišno kao i ribe u akvariju i mnoge druge životinje jer u našoj prirodnoj okolini se često moglo dogoditi da sutradan nema hrane, pa je organizam prisiljen stvoriti zalihe. Danas obilujemo raznim vrstama namirnica iz različitih izvora kako mesa tako i biljne hrane pa uglavnom nema opasnosti od toga ćemo gladovati. Dapače čak moramo gladovati svojevoljno kako bi tijelo doveli u zdravo stanje. Tijelo ne zna da ćemo i sutra imati hrane i dalje sprema svaki višak.

Caralluma Burn tablete za mršavljenjeCaralluma Burn su tablete bazirane na aktivnim sastojcima iz biljke Caralluma Fimbriata. Caralluma Fimbriata je sukulentna biljka koja prirodno raste u Indiji. U ruralnim dijelovima Indije je poznata oduvijek kao “povrće” koje se priprema u raznim kombinacijama začina i drugog povrća.

No u svijetu mršavljenja je postala važna kada je u širu javnost došla informacija o još jednoj osobini a ta je da potiskuje glad i žeđ sama po sebi. Starosjedioci u Indiji uvijek sa sobom kada idu u lov imaju malo te biljke jer ponekad prođe dugo vremena a da ništa ne uspiju uloviti, a žvakanje te biljke je jedino što im je omogučilo da izdrže dane. Slično kako San bušmani koriste Hoodia.

U Indiji je provedena klinička studija o djelovanju Caralluma Fimbriata na ljudsko tijelo. 50 osoba koje pate od pretilosti su dobila ili placebo ili Caralluma Fimbriata kroz 60 dana. Obje grupe, i ona koja je primala placebo i ona sa Caralluma Fimbriata nije pokazala promjene u težini, promjenu u korištenju energije ili obujmu bokova, no grupa koja je dobivala Caralluma Fimbriata je imala manji opseg oko struka i smanjen apetit.

Zatim su rađene druge studije u kojima se mjerilo koliko ekstrakta Caralluma Fimbriata je potrebno da bi se osjetilo smanjenje apetita, te je osim smanjenja apetita i mršavljenja ustanovljeno da Caralluma Fimbriata djeluje dobro na krvne žile.

Caralluma Burn tablete za mršavljenje su u stvari potiskivač apetita, odnosno djeluje na mozak dajući signal da ste se najeli. Također utječe na razinu energije u tijelu dajući signal da imate dovoljno energije i nije potrebno jesti, što dovodi tijelo do stadija da troši zalihe koje već imate.

Kako se uzima Caralluma Burn tablete za mršavljenje?

Uzima se jedna tableta sa veliko čašom vode netom prije glavnog obroka u danu. Dakle samo jedna dnevno. Kutija sadrži 30 tableta koje su dovoljne za jednomjesečnu dozu, a jedna kapsula sadrži 500mg ekstrakta biljke Caralluma Fimbriata.

Nuspojave Caralluma Burn tablete za mršavljenje

Iako mnoge stranice tvrde da nema poznatih nuspojava vezanih za ove tablete, ipak neki kažu da imaju a one koje možete očekivati su drhtanje, nesanica, slabost.

Ove tablete ne smiju uzimati

– trudnice i dojilje
– djeca

Gdje se može kupiti Caralluma Burn tablete za mršavljenje?

Caralluma Burn se može naručiti sa internet, ovdje je jedna takva stranica. Cijena jedne kutije se kreće oko 30 Eura, ovisno gdje naručujete.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.