☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

C-Chitosan Ultra kapsule za mravljenje

C-Chitosan Ultra kapsule za mravljenje
C-Chitosan Ultra kapsule za mravljenje su potpuno prirodan inhibitor akumulacije masti, optimalan put prema sigurnoj kontroli tjelesne mase. Masnoa u hrani je vodei uzrok nagomilavanja tjelesnih masti (sala). Dodatni problem predstavljaju takozvane “loe masti” – preraene masnoe sa visokim sadrajem zasienih masnih kiselina (termiki i kemijski obraene masti), kao i masti “skrivene” u hrani. Od svih izvora energije (ugljikohidrati, proteini, masti) masti se prve deponiraju, a posljednje sagorijevaju.

Aktivni sastojak preparata C-Chitosan Ultra, LipoSan Ultra uinkovito vezuje masti i zajedno s njima se, nesvaren, izbacuje iz organizma. Dva presudna cilja su time postignuta: bitna redukcija taloenja masti u organizmu i zatita organizma od tetnih tvari. Na pravom putu cilj nije samo smanjenje teine, ve i spreavanje povratka suvinih kilograma.

Onemoguena resorpcija novo unesenih masnoa uvjetuje pokretanje ranije akumuliranih masnoa u obliku sala. Sagorijevanje tih zaliha tijelo mora iskoristiti za svoje energetske potrebe. Time polako ali sigurno nestaje salo oko struka, trbuha te na bedrima. Vlaknasta struktura LipoSana poveava pokretljivost crijeva ime je osigurana normalna funkcija gastrointestinalnog sustava i skraeno vrijeme zadravanja toksina u organizmu. Zahvaljujui svojoj ekstremno brzoj mogunosti razgradnje u elucu moe se uzimati neposredno prije jela. Nije potrebno strogo kontrolirati kada ete imati obroke i kada ete uzimati kapsule.

Sastav:
Svaka kapsula C-Chitosan Ultra sadri:
– LipoSan Ultra 200mg
– Vitamin C 50mg

C-Chitosan Ultra kapsule za mravljenje su potpuno prirodni preparat koji sadri LipoSan Ultra, polisaharid dobiven superiornom tehnologijom rafiniranja hitina iz omotaa rakova, koljki i drugih morskih ljuskaa. Po kemijskom sastavu, LipoSan Ultra je hidroksi-propil-metil celuloza, neprobavljiva tvar slina biljnim vlaknima, koje za razliku od njih ima veliki kapacitet vezivanja masti dok biljna vlakna uglavnom vezuju vodu. LipoSan Ultra se ne apsorbira u krvotok, tako da nema energetsku vrijednost u nutritivnom smislu – bez obzira na koliinu unesenu u organizam, kalorijska vrijednost ostaje ravna nuli. Zahvaljujui izuzetno finoj strukturi, LipoSan Ultra se u eluanoj kiselini otapa ekstremno brzo i moe vezati do 3 puta vee koliine masnoe od tvari istog porijekla a slabijeg kvaliteta (poznatih na tritu pod zajednikim nazivom “hitosan”). LipoSan Ultra ostaje dostupan za vezivanje masti sve vrijeme dok se hrana nalazi u elucu, to moe trajati 1,5 do 2 sata.

C-Chitosan Ultra sadri i vitamin C, ime je uinak aktivnog sastojka znaajno povean. Naime, regulacijom kiselosti sredine, vitamin C ini da efekt vezivanja LipoSana sa mastima bude jo potpuniji. Kao proizvod bez sustavnog djelovanja i tetnih efekata, C-ChitosanUltra je siguran i uinkovit u dugotrajnoj primjeni, idealan kao zdrava alternativa skupim preparatima prisutnim na tritu.

Jedno pakiranje sadri 60 kapsula.

Nije namjenjeno trudnicama, dojiljama i djeci. Osobe sa kroninim bolestima trebaju se posavjetovati sa lijenikom prije uporabe.

Gdje se mogu kupiti C-Chitosan Ultra kapsule za mravljenje?

Mogu se kupiti u bolje opremljenim ljekarnama ili ih moete naruiti sa internet,
Klikni i narui ovaj preparat za mravljenje

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.