☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Brazilian Glute Lift program za guzu poput one brazilskih supermodela!

Nemojmo se lagati, pogledat ćemo jedni drugima u stražnjice prije nego u oči. Zato je Brazilian Glute Lift program u Body&Mind Studio idealna priprema za ljeto! Za sve one koji misle kako se na dobroj stražnjici može raditi u svakoj teretani, donosimo nekoliko razloga zašto je ovaj program ipak korak više od toga.

U programu Brazilian Glute Lift trenirate učinkovitije, kroz Form&Function fazu programa zbog koje će stražnjica dobiti pravi oblik, ali i imati pravu funkcionalnost. Program je osmišljen s ciljem toniranja i aktiviranja mišića stražnjice – gluteusa.

Cijela ta glutealna regija od goleme je važnosti za kvalitetu kretanja, ali dok sjedite na poslu pred kompjuterom ili kod kuće pred ostalim ekranima, funkcija gluteusa inhibira. A to što vam se, nazovimo to pravim imenom, dupe objesilo nije samo vizualno grozna stvar. Sasvim sigurno će vas takav način života dovesti do neravnoteže u mišićima lumbalno-pelvične regije i kuka.

U prijevodu: zdjelica, kukovi i prepone vam preuzimaju preveliku odgovornost, za koju jednostavno nemaju dovoljno snage…

E pa baš zato je Body8Mind studio tu! Kroz Brazilian Glute Lift program potaknut ćemo aktivaciju svih mišića stražnjice, zdjelica će vam postati stabilnija, a zglob kuka radit će samo ono za što je i predviđen – svoj, a ne tuđi posao u kretanju. Stručni tim predvođen Mirelom Anić i Igorom Blažinčićem pametno je odabrao vježbe uz koje će se formirati i oblikovati mišićje stražnjice, uz ono što svi želimo kad jednom uđemo u dvoranu: Velike promjene u kratkom vremenu. Usput ćete i poboljšati način na koji se krećete, iznenadit ćete se koliko vam je tijelo sposobnije, a bol manja.

Prijave preko maila (studio@body8mind.com) ili ako ste stara škola, putem telefona na 013490433.
Sad možete nastaviti gledati stražnjicu na fotki.

Brazilian Glute Lift program

Izvor: body8mind.com

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.