☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Body Beaus tablete za mravljenje

Body Beaus ili Qian Qian Jia Ren tablete za mravljenje
Body Beaus ili Qian Qian Jia Ren tablete za mravljenje originalno dolaze iz Malezije, no uglavnom se na tritu nalaze kao kineska verzija. Ove tablete za mravljenje spadaju meu popularnije na azijskim tritima i potpuno su prirodnog porijekla.

Kako radi Body Beaus tableta?

Ovako kae proizvoa: Ove tablete rade na principu ubrzavanja metabolizma. Budui da tijelu treba vie energije poinje troiti masne zalihe kako bi se islunili energetski zahtjevi koje imaju stanice. Zbog vee potranje za energijom i krvotok poinje raditi bre kako bi doveo energiju do stanica pa se masnoe tope sve bre. Uz uzimanje tableta se prepoprua pijenje dosta vode tako da se vei dio tokisna koji su bili otopljeni u masnoama u tijelu izbaci krzo mokrau i kako bi se sprijeio zatvor.
U prvom tjednu moete oekivati pojaan rad crijeva i esto tjeranje na mokrenje. Nakon 3 tjedna ete ve primijetiti zatezanje koe na struku i bokovima i primijetiti ete da su vam neka hlae prevelike.

Doziranja Body Beaus

Uzimaju se dvije tablete dnevno prije obroka sa puno vode. Obavezno uz tabletu popiti najmanje dvije velike ae vode, ali se kroz dan preporua i vie. Nije potrebno vjebati uz uzimanje tableta, ali ako vjebate jo bolje. Takoer moete normalno nastaviti jesti 3 obroka dnevno, znai nema gladovanja, ali bi trebali jesti malo manje masno i manje ugljikohidrata (tijesta, kruha, slatkog).

Sastav Body Beaus tableta je voe Crataegi, Gandoderma Lucidum (Mycelium), Camellia Slinensis Folium, Nelumbo Nucifera, Salviae Miltiorrhizae Radix i sjeme Cassiae Torae.

Tablete NE smiju uzimati:

– trudnice
– dojilje
– osobe sa sranim tegobama
– osobe sa tegobama krvoilnog sustava
– osobe sa tegobama jetra
– osobe sa dijabetesom

prije uzimanje ovih tableta posavjetujte se s lijenikom.

Nuspojave Body Beaus tableta za mravljenje

Iako su napravljenje po tradicionalnoj mjeavini, u nekim pakiranjima je ustanovlljeno da ima sastojaka koji nisu navedeni u sastavu koji mogu uzrokovati ozbiljne potekoe sa visokim krvnim tlakom. Zbog toga je 2009 godine Ministarstvo zdravstva Malezije dalo upozorenje u kojem se upozorava kupce da ne kupuju ovaj proizvod. No proizvod sam po sebi nije zabranjen.

Gdje se mogu kupiti Body Beaus tablete?

Ove tablete se mogu naruiti sa interneta.

Ispod nam navedite vaa iskustva sa ovim tabletama ako ste ih troili.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Za ove tablete prvi put ujem