☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Afriki mango tablete za mravljenje – African Mango Plus

Afriki mango tablete za mravljenje su relativno nove tableta u svijetu proizvoda za mravljenje. Prema rijeima nekih poznatih nutricionista i strnjaka meu kojima je i dr. Oz koji je ove tablete predstavio u Oprah showu.

Mango iz Afrike se sada predstavlja kao udotvorno voe koje navodno ima jedinstvena svojstva pomou kojih pomae sagorijevati masnoe u tijelu i smanjiti razinu masnoa u krvi. injenica jest da jedenje dosta voa, posebno onih bogatih vlaknima (a mango je pun vlakana) pomae smanjenju kolesterola i masnoa. Na Sveuilitu u Youndeu u Kamerunu su provedene dvije studije koje su pokazale znaajan gubitak tjelesne teine i poboljanje u razini kolesterola i eera u krvi kod osoba koje su uzimale tablete s ekstraktom afrikog manga. Jedna od studija je napravljena na 102 osobe i one osobe koje su dobivale tablete manga su vidljivo smravile dok osobe na placenu nisu.

Afriki mango tablete za mravljenje - African Mango PlusUtjee li mango na mravljenje ili ne uope ne brine domorodako stanovnitvo u Africi koji su mango koristili stoljeima kao sastavni dio prehrane i kao sredstvo koje je davalo energiju i potiskivalo apetit dok su odlazili u lov. Saznavi za ovakvu uporabu, zapadnjaki lijenici i farmaceuti odmah su zakljuili kako bi ovo moglo biti korisno kod mravljenje.

Sam plod manga se danas moe kupiti u mnogim trgovinama, ali ipak ga malo ljdi koristi jer jednostavno ne znaju koliko je zdrav i kako se priprema. Afriko stanivnitvo je koristilo mango u mnoge svrhe, a posebno ekstrakt mango sjemena koja oni zovi Dikka orah, a struno se zove Irvingia gabonensis, koji se koristi i u medicinske svrhe.

Sastav

ekstrakt sjemena manga, kofein, krom, zeleni aj, L-threanine

Kako djeluju Afrike mango tablete?

Ekstrakt sjemejna manga potie skidanje kilogama tako da podie razinu metabolizma, ubrzava oksidaciju masnoa to u stvari znai da masti izgaraju. Takoer podie osjeaj energije u tijelu i specifino uklanja znakove umora i slabosti to je vrlo korisno jer obino kada uzimate neke blokatore apetita onda niste gladni ali osjeate slabost, to kod ovih tableta nije sluaj. Kako djeluje na ubrzavanje oksidacije masnoa, to je posebno bitno kod celulitnih stanica gdje je stara i tvrdokorna masnoa, pa efekt mravljenja prvo moete oekivati na podruju gdje imate celulita – bedra, bkovi i stranjica.
Specifino gledano iz istraivanja djelovanja ekstrakta sjemjena manga zna se da utjee na prozvodnju leptina to utjee na apetit.

Kako se uzima afriki mango?

1 tableta prije obroka sa velikom aom vode, dva puta na dan. Paljivo proitajte upute prije primjene. Za vrijeme uzimanja ovih tableta se preporua pijenje dosta tekuine.

Ove tablete ne smiju uzimati

-> trudnice i dojilje
-> osobe koje pate od dijabetesa
-> osobe osjetljive na kofein
-> osobe sa bolestima krvoilnog sustava

Nuspojave Mango tableta

Zbog prisutnosti kofeina i kroma moete oekivati drhtanje, nesanicu, dehidraciju, nervozu, pojaan rad srca.

Gdje se mogu kupiti Afrike Mango tablete za mravljenje?

Moete ih naruiti sa interneta, ovdje. Cijena boice se kree oko 30 amerikih dolara, ali moe varirati jer svako malo imaju posebne akcije, ak ponekad daju i besplatne primjerke. Ovdje recimo nude besplatne informacije nakon registracije.

Ukoliko ste ve probali afrike mango tablete trebamo vaa iskustva. Vaa iskustva su dragocjena jer mogu pomoi ostalim itateljima da se odlue hoe li ili ne uzeti neki proizvod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.