eMršavljenje

SveltStyle tablete za mršavljenje

SveltStyle tablete za mršavljenje
Tablete za mršavljenje SveltStyle je preparat za mršavljenje koji prema nekim informacijama sadrži voćne kiseline iz tropskog voća (AHA – alfa hidroksi kiseline koje su glikolska kiselina, laktinska kiselina, limunska kiselina, tartarinska kiselina) i ekstrakt Chlorelle (japanska zelena alga). Na tržištu se pojavila i pod nazivom “Svelte Style”.

Oglasi i priče koje su se pojavile oko ovog preparata za mršavljenje tvrde:

– da su te tablete za mršavljenje napravljene u nekom švicarskom laboratoriju, kojem još nismo uspjeli saznati točan naziv
– da omogućavaju najbrže mršavljenje ikad, prema priči o nekakvoj Ani koja je to koristila. Izgubila je 43 kg u 2 mjeseca što fizički nije moguće ako je krenula sa 106 kg jer ovakav brzi gubitak se može tumačiti samo dehidracijom odnosno gubitkom vode, a tijelo sa 106 kg nema toliko vode za izgubiti a masnoću nije moguće tako brzo “izgoriti”; bez obzira na kemijska pomagala.

Detaljnim pretragama po Internetu nismo uspjeli pronaći:

– niti tko ih točno proizvodi
– niti jednu studiju o stvarnom djelovanju ovih tableta
– niti točne podatke o sastavu

Za sada su se pojavile u raznim oglasima na području Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Rusije, Slovačke i Češke i u svakoj državi se naručuju preko nekakvog poštanskog pretinca. Ovdje pogledajte objašnjenje novinskog članka koji se pojavio u novinama u Srbiji.

Originalni članak iz Češke

Jedina službena informacija je da je u Sloveniji taj proizvod dopušten kao dodatak prehrani još od 2003. godine a nudi ga tvrtka pod nazivom Vita Natura koju je ustanovio Meuner Patrick, ASAP INVEST S.A. iz Luxemburga.

Ukoliko ste kupili ovaj proizvod bili bismo zahvalni ako nas kontaktirate i pošaljete nam fotografije ovog proizvoda i fotografiju sastava na pakovanju.

Share and Enjoy !

Shares
Exit mobile version