eMršavljenje

Kalory emergency 1000 ESI tablete za mršavljenje

Kalory su tablete za mršavljenje koje sprečavaju apsorbciju masnoća i ugljikohidrata. Posebno koristan prije obilnih obroka, može se primijeniti i kao pomoć tokom dijetalnih načina prehrane.

Kalory emergency 1000 ESI je dodatak prehrani sa nopalom (meksičkim kaktusom), kromom (u obliku pikolinata), fazeolaminom (protein bijelog graha), komoračom i mješavinom aminokiselina (L-valin, L-tirozin, L-prolin). Upotreba ovog preparata je preporučljiva kada želite ograničiti apsorpciju masti i ugljikohidrata i smanjiti količinu kalorija unesenih tokom obroka. Znanstvena studija je pokazala da 2 tablete Kalory emergency 1000 ESI koje uzmete pre standardnog obroka (koji sadrži oko 1800 Kcal) može da reducirati apsorpciju masnoća za više od 1000 kalorija.

Sastav:
Nopal (Opuntia Streptacantha) (350mg)
Faseolamin (Phaseolus vulgaris baccello, protein graha) (180mg)
sjeme Komorača (Foeniculum vulgare) sa 0,5% esencijalnih ulja (150mg)
mješavina aminokiselina (50% L-valin, 25% L-prolin, 25% L-tirozin) 50 mg,
hidroksipropilceluloza,
Magnezij-stearat
Silicijev dioksid
Krom pikolinat

Kako se uzimaju Kalory emergency 1000 ESI tablete za mršavljenje

1 tableta uz čašu vode pola sata prije normalnih obroka, 2 tablete uz čašu vode prije obroka koji će biti obilniji i teži. Ne više od 4 na dan.
Jedan blister sadrži 24 tablete.

Cijena jednog pakiranja je oko 12 Eura, ovisno gdje naručujete. Ove tablete se mogu naručiti na brojnim web stranicama ili kupiti u apotekama.

Share and Enjoy !

Shares
Exit mobile version