eMršavljenje

Avesil tablete za mršavljenje

Avesil preparat za mršavljenje je novi termogenički proizvod za kontrolu težine. Već na prvi pogled se vidi da je tvrtka koja proizvodi Avesil išla u velik trošak da klinilki provjeri djelovanje njihovog novog proizvoda za koji tvrde da je revolucionaran. Prije nego je proizvod krenuo u prodaju napravili su nekoliko nezavisnih kliničkih studija koje su direktno ili indirektno vezane na prijašnjih 284 nezavisnih studija djelovanja 4 osnovna sastojka koji se nalaze u Avesil tabletama za mršavljenje.

Kako radi Avesil?

Avesil tablete za mršavljenje rade na termogenezi, procesu u našem tijelu koji odlučuje kako će se izgarati tjelesna mast. To je jedan od najistraživanijih procesa u ljudskom organizmu i smatra se ključnim korakom u proizvodnji bilo kakvog proizvoda za mršavljenje. Imavši to na umu, proizvođači su napunili Avesil samo sa termogeničkim tvarima koje tijelo tjeraju da unesenu hranu koriste kao energiju direktno a ne da je spremaju u masne zalihe. Dodatna nuspojava tog termogeničkog principa je i potiskivanje apetita pa niste gladni niti nakon što pojedete malo.

Dokumenti potvrđuju i da će ovakav proces održati pravilna mišićna vlakna jer tijelo neće krenuti izgarati mišićna vlakna umjesto masnoća.

Avesil ima četiri osnovna sastojka koji su dodani u pravilnim odnosima i jednostavnost formule čini se potvrđuje djelovanje. Ostali proizvodi za mršavljenje uglavnom imaju dodanih još barem deset drugih stabilizatora i dodataka koji spriječavaju pravilno djelovanje metaboličkih tvari, no Avesil to nema.

Super Citrimax kliničke snage:

-> potiče izgaranje masti čak i kada ne vježbate
-> promovira HDL i LDL kolesterol i trigliceride u normalnim vrijednostima
-> smanjuje apetit

Ekstrakt zelenog čaja

-> Povisuje energiju i metabolizam
-> Potiskuje apetit
-> Održava stabilnu sliku šećera u krvi

Krom-O-polinikotinat

-> Pomaže kod kontrole pravilne razine šećera u krvi
-> Potiče pretvorbu masti u mišićna vlakna

Kofein

-> Potiče proizvodnju ATP (adenozine-trifosfat), ključna molekula u razmjeni energije
-> Stimulira metabolizam masnih kiselina
-> Lagani stimulans, povisuje energiju
-> Pojačava neuromuskulativnu koordinaciju i motoričke performanse tijela

Nuspojave Avesila

Glabolja, nesanica, ubrzan rad srca.

Avesil se ne smije uzimati
ako ste trudnica, dojilja,
imate bilo kakvih tegoba sa krvožilnim sustavom i srcem, dijabetes, anemiju, povećanu prostatu i druge tegobe sa mokrenjem, bolesti jetre i bubrega ili bolesti tiroidne žlijezde.

Gdje se može kupiti Avesil?

Možete ga naručiti na internetu.

Share and Enjoy !

Shares
Exit mobile version