eMršavljenje

Anew Clinical Absolute Even Tretman za korekciju diskoloracija

Anew Clinical Absolute Even Tretman za korekciju diskoloracija
Novitet iz Avona namijenjen je ženama s neujednačenim tonom kože, Avon predstavlja Anew Clinical Absolute Even Tretman za korekciju diskoloracija. NOVI AVONOV SERUM DRAMATIČNO REDUCIRA POJAVU ČAK SEDAM TIPOVA DISKOLORACIJA

Zagreb, 26. ožujka 2013. – Bilo da je riječ o mrljama koje su posljedica akni ili izlaganja suncu, žene bez obzira na godine dijele isti problem kada je u pitanju koža lica: diskoloracije. Budući da se ovakvi nedostaci najčešće samo prikrivaju make upom, Avon za problem neujednačenog tona kože nudi inovativno rješenje – Anew Clinical Absolute Even Tretman za korekciju diskoloracija. Ovaj novi serum karakterizira blaga formula s kompleksom DSX-7 Corrector koji djeluje na čak sedam različitih tipova diskoloracija: tamne pjege, pjegice, crvenilo, tragove akni, smeđe mrlje, nejednaki ton i pojavu žućkastih tonova kože.

Tajna učinkovitosti kompleksa DSX-7 Corrector krije se u kombinaciji dva komplementarna oblika vitamina C koja sprječava proizvodnju melanina na razini stanica te na taj način poboljšava ton kože i umanjuje hiperpigmentaciju. Čak se 9 od 10 korisnica složilo kako je rezultat djelovanja Absolute Even Tretmana vidljiv već nakon dva tjedna kada su diskoloracije smanjene, a izgled beživotne kože u potpunosti transformiran. Njih 92% potvrdilo je da neujednačenost tena u potpunosti nestaje nakon samo četiri tjedna korištenja tretmana (Temeljeno na istraživanju potrošača #12-040 u trajanju 8 tjedana sa 142 sudionika).
„Ono što kožu čini starijom nisu samo linije i bore već i diskoloracije koje također dodaju godine izgledu kože. Uistinu sam impresionirana rezultatima koje serum Anew Clinical Absolute Even pokazuje te njegovom djelotvornošću u smanjenju različitih tipova diskoloracija kod različitih tipova kože“, rekla je dr. Cheryl Karcher, Avonova savjetnica za dermatoločka pitanja.

Anew Clinical Absolute Even Tretman za korekciju diskoloracija nanosi se ujutro i navečer na očišćenu kožu lica, nakon čega se nanosi uobičajena krema. Proizvod se može pronaći u katalogu kampanje 5 po cijeni od 149 kuna, a u sklopu linije dostupna je i Krema za korekciju diskoloracija po cijeni od 119 kuna.

Ako želite kontaktirati Avon posjetite www.avon.hr
Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/AvonHrvatska

Share and Enjoy !

Shares
Exit mobile version