☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Zotrim tablete za mravljenje

Zotrim tablete za mravljenje
Za Zotrim tablete za mravljenje kau da smanjuju unos kalorija u hrani do 20%. Zamislite da imate tabletu koja na potpuno prirodan nain omoguava da nestane onaj uasan osjeaj gladi i da se pritom osjeate puni energije.

Zotrim tablete se baziraju na ekstraktu biljke Yerba mate (Ilex paraguarensis) koja raste u Junoj americi i ondje se od lokalnog stanovnitva pije kao vru napitak. Klinika istraivanja ekstrakta Yerba mate na mievima pokazala je da kod mieva koju su pretili nakon redovitog uzimanja ekstrakta dolazi do smanjivanja teine i razina masnoa u masnim stanicama se vraa na normalnu razinu. Dodatno je primijeeno da se kod mieva smanjila razina kolesterola i eera u krvi. Zakljuak istraivanja je da ekstrakt Yerba mate moe dovesti do smanjivanja razina masnoa, kolesterola, triglicerida, LDL-a i glukoze u krvi to kao efekt ima smanjivanje tjelesne teine. (Proitajte lanak iz magazina Obesity)

Nakon ovoga je provedeno 5 nepovezanih istraivanja na ljudima sa po dvije grupe ispitanika. Jedan grupa je uzimala Zotrim, a druga placebo. Prosjeno su osobe koje su uzimale Zotrim izgubile do 5,1 kg, dok su grupe sa placebom izgubile 0,3 kg.

Sastav Zotrim tableta

Sastav Zotrim tabletaEkstrakti biljaka Yerba Mate (Ilex paraguarensis), Guarana (Turnera diffusa Turneraceae) i Damiana (Turnera diffusa Turneraceae). od ostalih tvari tu su

Kalcij fosfat, Talk, natrij karboksimetilceluloza, magnesij stearate, Hidroksipropilmetilceluloza

Kako se uzima Zotrim?

Prva dva tjedna se uzimaju 2 tablete prije svakog obroka sa velikom aom vode (preko 2 dcl), a u treem tjednu moete uzeti i 3 tablete prije svakog obroka.

Nemojte uzimati vie od 9 tableta ukupno u danu ili vie od 3 odjednom.

Nuspojave Zotrima

Poznate nuspojave vezane uz Zotrim su nervoza, nesanica, glavobolja i munina. Ako ste alergini ili preosjetljivi na bilo koji od sastojaka ili kofein onda ne bi trebali uzimati ove tablete.

Tablete ne smiju uzimati:
– trudnice i dojilje
– dijabetiari
– osobe koje boluju od visokog tlaka
– osobe koje imaju tegobe sa krvoilnim sustavom

Gdje se mogu kupiti Zotrim tablete?

Moete ih naruiti sa interneta. Jedna takva stranica je ovdje. Cijena jednog paketia se kree oko 20 Eura, ovisno gdje naruujete.

Ako ste ih ve koristili, molimo da nam svoja iskustva sa Zotrimom navedete ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.