☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Zelena kava – Leptin tablete za mršavljenje

Mršavljenje može biti nevjerojatno teško. Zbog toga se mnogi okreću raznim sredstvima da si to olakšaju. Može li ekstrakt zelene kave biti jedno takvo efikasno sredstvo za mršavljenje? Trenutno jedan od najpopularnijih preparata za mršavljenje možda je pomoć koju trebate.

Zelena kava za mršavljenje je do sada već čest i dobro poznat preparat za mršavljenje koji ima i dobru i lošu reputaciju. Sigurno ste vidjeli slike mršavih supemodela i glumica koje se izgladnjuju i ne konzumiraju ništa osim kave i cigareta. Ne samo da je takav način mršavljenja izuzetno nezdrav nego i opasan po život. A osim toga daje vrlo loš primjer mlađima koji u njima vide svoje uzore. Mnoga sredstva za mršavljenje rade na principu da vas čine prenervoznima da bi jeli.

U skandinavskim zemljama gdje se inače jede dosta slatkog, sve je više vitkih i prelijepih skandinavskih žena. Njihova tajna je jedan novi preparat za mršavljenja – Zelena kava tablete za mršavljenje.

Leptin Green Coffee Tablete za mršavljenje od zelene kave se rade od ekstrakta zrna zelene kave koja su dekofeinizirana i pržena. Izgleda da te tablete imaju sposobnost uključiti prirodni mehanizam u tijelu odgovoran za iskorištavanje masnoća i spriječavaju da se pojedeni šećeri talože kao masnoće. Prema nedavnoj kliničkoj studiji osobe koje su uzimale tablete bazirane na zelenoj kavi su u 60 dana izgubile 6 kilograma bez posebnih dijeta. Druga studija je pokazala da osobe koje uzimaju tablete od zelene kave kod vježbanja 4% brže dobivaju mišiće od onih koji ne uzimaju tablete zelene kave. Ustanovljeno je da djeluju na količinu leptina u krvi koji je zaslužan za proces izgaranja masti.

Drugi sada čitaju:
Ketoni maline ili zelena kava? Zašto ne oboje?
Zelena kava za mršavljenje

Tablete za mršavljenje od zelene kafe koje su najčešće na tržištu su Green coffee 800 tablete koje proizvodi Leptin.

Sastav tableta zelene kave

Zelena kava - Leptin tablete za mršavljenje70mg kalcija
250mg kroma (u obliku krom-dinikotinat-glicinat)
700mg biljne mješavine: ekstrakta zelenog čaja (180mg antioksidansa polifenol, 90mg epigalokatehin galate-EGCG,
50mg prirodnog kofeina, azijski Panax Ginseng korijen).

Nuspojave tableta od zelene kave

Nisu poznate. Moguće su iste nuspojave kao i od obične kave – nervoza, nesanica, težak osjećaj u želucu…
Loša reputacija ovim tabletama je došla zbog drugih verzija tableta od zelene kave koje su sadržavale sibutramin koji je opasan i nije dozvoljen u mnogim zemljama.

Gdje se mogu kupiti Zelena kava – Leptin tablete za mršavljenje?

Mogu se kupiti na internet stranicama i brojnim ljekarnama po cijeni od oko 100 kn za kutiju, no cijena tablete za mršavljenje dakako može varirati od mjesta gdje ih kupujete.

Ukoliko imate iskustva od tableta za mršavljenje Leptin, navedite nam ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.