☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Vivus Qnexa tablete za mravljenje

Qnexa tablete za mravljenje su napravljene po prilagoenoj terapeutskoj formuli i reimu doziranja koji ukljuuje aktivne sastojke iz dva lijeka za pretilost koji su prije odobreni, a to su phentermine i topiramat. Ova dva sastojka su kombinirana u Qnexa tabletama kako bi istovremeno djelovali na apetit i sitost, a to su dva osnovna mehanizma koja uvjetuju koliko emo jesti. Zbog takvog istovremenog djelovanja Qnexa pokazuje izvanredne rezultate u smanjivanju unosa hrane jer prvo nam potisne elju za hranom, a onda i uini da malo hrane ima efekt kao da smo se najeli. Niti jedan od dva sastojka samostalno ne moe tako raditi nego samo u ovoj kombinaciji.

Fentermin je dostupan kao lijek protiv pretilosti jo od 1950, doke se topiramat poinje koristiti 1996 kao lijek protiv epilepsije. Malo kasnije su ga poeli prepisivati kao preventivno sredstvo protiv migrene. Mala koliina topiramata u kombinaciji sa fenterminom djeluje preko GABA mehanizma u tijelu i djeluje kao sredstvo za poveanje sitosti.

Vivus Qnexa tablete za mravljenjeProizvoa Qnexa tableta za mravljenje je Vivus Inc. Rezultate slubenog istraivanja na testnoj skupini od 4500 ljudi meu kojima su neki izgubili 18 kilograma kroz 13 mjeseci pogledajte ovdje

Kako se uzima Qnexa?

Qnexa je koncentriran preparat i preporueno se uzima 1 tableta dnevno uz barem 2 dcl vode. Tableta je konstruirana tako da se fentermin ispusti gotovo odmah po ulasku u eludac dok se topiramat otapa polako kako bi se djelovanje rastegnulo kroz skoro cijeli dan.

Koje su nuspojave Qnexa?

Prema slubenim istraivanjima koje je proveo proizvoa prijavljene nuspojave su marci i utrnulost po raznim dijelovima tijela, suha usta, udan okus i promjenjen osjeaj okusa kod unosa drugih namirnica, zatvor. Mali broj pacijenata je osjetio nagle promjene raspoloenja i depresiju.

Gdje se moe kupiti Qnexa tablete za mravljenje?

Mogue ih je naruiti sa nekih web stranica, ali nikako se ne preporua ove tablete uzimati bez lijenikog recepta.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.