☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Vitka kapsule za mravljenje

Jo jedne kapsule iz repertoara tvrtke Pharmanova koje su bazirane na meudjelovanju Chitosana i enzima bromelaina iz ananasa. Svojim djelovanjem sprjeavaju da se masnoe koje unesete u tijelo ugrade u vae masne naslage i s time tjeraju tijelo da te masti izbacuje. Takoer ubrzavaju topljenje postojeih masnih naslaga i stvaraju osjeaj sitosti pa jednostavno manje jedete.

Sastav Vitka kapsula

Chitosan, vitamin C, standardizovani suvi ekstrakt Ananas cosmosus-a sa bromelainom, standardizirani suhi ekstrakt Centella asiatica, L-karnitin

Vitka kapsule za mravljenjeGledajui sastav vidljivo je da su Vitka 4f kapsule izvedene iz poznatih Vitka Fitness kapsula to odmah pokazuje da su namjenjene kao pomo pri mravljenju uz vjebanje, a ne da djeluju same od sebe.

Ukoliko se vjebanje sastoji od sjedenja ispred ekrana uz ips, nema tih tableta koje e vam pomoi.

Nuspojave Vitka kapsula

Kako je glavni sastojak chitosan, odnosno tvar koja se dobiva iz ljutura malih raia i planktona ne oekuju se nikakve nuspojave, naime Chitosan se koristi u medicini kao nosioc lijekova i aktivnih supstanci tako da sam po sebi se ne smatra nimalo tetnim. No kod nekih osoba je dolo do problema sa probavnim traktom, nadutosti i pretjeranog nagomilavanja plinova u crijevima.

Gdje se moe naruiti Vitka kapsule za mravljenje?

Moete ih naruiti sa nekih web stranica.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.