☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Turbo Šlank tablete za mršavljenje iz Božen Cosmetics

Turbo Šlank tablete za mršavljenje iz Božen Cosmetics
Turbo Šlank tablete za mršavljenje iz asortimana preparata za mršavljenje Božen Cosmetics su namijenjenjene svim osobama koje žele smanjiti potpuno prirodan način.

Pored djelovanja na vašu težinu, Turbo Šlank pozitivno djeluje na cijeli probavni sustav. Često ga preporučuju uzimati kod loše probave, nadutosti i plinova, dugotrajnog zatvora i hemoroida. Djeluje diuretički pa se preoporuča pijenje dosta tekućine za vrijeme dok uzimate ove tablete. Umanjuje apetit i ubrzava metabolizam, jača i poboljšava izgled kože, kose i noktiju, normalizira rad štitnjače, i kada dosegnete željene kilogrma, pomaže vam ih održavati.

Sastav

mrka alga (Fucus vesiculosus), list breze (Betula alba), list celera (Folia Apii), kora američke krušine (Cascara Sagrada) i druge tvari

Aktivna tvar u sastavu Turbo Šlank tableta je ekstrakt mrke alge Fucus vesikulosus koja aktivira rad štitnjače pod utjecajem organski vezanog joda te time potiče izmjenu tvari u tijelu. Rezultat je ubrzani metabolizam i bolje razlaganje masnoća u organizmu. Dodatni efekt je smanjeni apetit, poboljšava se apsorpcija šećera i snižava se nivo loših kolesterola koji su česta posljedica pretilosti. Mrka alga (Fucus vesiculosus) je najstariji poznati izvor joda i još od 1811. godine se koristi u liječenju guše.

Kako se uzimaju Turbo Šlank tablete za mršavljenje?

Preporučena doza je 2 – 4 tablete poslije svakog obroka sa velikom čašom vode (najmanje 2 dcl). Ukoliko se to kombinira sa više manjih obroka onda poštujete jedan od osnovnih principa pravilne ishrane jesti češće, a manje. Počnite sa manjom dozom, pa ako nema efekta povećajte do 4 tablete.
bočica sadrži 180 tableta.

Ove tablete ne bi smjele uzimati:

-> trudnice i dojilje
-> osobe koje boluju od dijabetesa
-> osobe koje pate od bolesti krvožilnog sustava

Nuspojave Turbo Šlanka

Nuspojave kombinacije sastojaka u ovim tabletama nisu poznate, ali ipak su poznate moguće nuspojave pojedničanih sastojaka pa možete očekivati neke od njih. Dakako ovo gotovo uvijek vrijedi kada se preparata uzima previše a ne u preporučenim dozama.
-> mrka alga (Fucus vesiculosus) u veim količinama može uzrokovati drhtanje, lupanje srca, povišen krvni tlak i hipertiroidizam (prejak rad štitnjače). Još neke poznate nuspojave, iako rijeđe su proljevi, jako snižene vrijednosti šećera u krvi, antikoagulativno djelovanje što može dovesti do pretjeranog krvarenja u slučaju nesreće.
-> list breze (Betula alba) kod osjetljivih osoba može uzrokovati osip i svrab na koži te alergijske reakcije na koži i u dišnom sustavu.
-> kora američke krušine (Cascara Sagrada) može uzrokovati proljev, bolove u trbuhu, slabost, mučnine i povraćanje.

Gdje se može kupiti Turbo Šlank tablete za mršavljenje iz Božen Cosmetics?

Mogu se naručiti sa interneta po cijeni od 21.28 eura ili 30.76 američkih dolara, ili ih možete potražiti u bolje opremljenim welness i spa centrima, te nekim apotekama.

Ukoliko ste koristili ove tablete molimo vas da nam navedete svoja iskustva jer vaš iskustva su dragocjena i mogu pomoć ostalim čtateljima da izaberu odgovarajuć preparat.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.