☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Tonalin tablete za mršavljenje

Tonalin tablete za mršavljenje CLA namijenjene su osobama koje započinju program za skidanje težine i dotjerivanje vaše tjelesne linije uglavnom uz pomoć tjelesne aktivnosti. U prdajni ove tablee možete naći kao dio prehrambenog programa za body building.

Puni naziv je Tonalin CLA (Conjugated Linoleic acid – konjugirana linoleinska kiselina). CLA se inače prirodno može naći u nekim višestrukim nezasićenim mastima u crvenom mesu i mliječnim proizvodima. No zbog današnje prerade tih namirnica i konzervansa, količina CLA u ishrani nam se jako smanjila. Preporučena količina CLA dnevno je 3,4 grama, a da bi to namirili trebali bi dnevno pojesti 3kg crvenog mesa ili popiti 16 litara mlijeka dnevno.

Najprivlačnija osobina Tonalina je njegov utjecaj na abdominalnu masnoću, odnosno salo na trbuhu. Napokon, ipak je to mjesto gdje se kod većine ljudi nakuplja najviše sala. A svi se mi želimo riješiti “ljubavnih ručki” ili “šlaufa”.

Tonalin je primarno zdravstveni proizvod koji je u prodaju krenuo zbog svojih utjecaja na zdravlje i pomoći kod gubitka težine:
Tonalin tablete za mršavljenje
– poboljšava odnos masno tkivo – mišićno tkivo
– pojačava potrošnju energije
– dokazano pomaže u borbi protiv tumorskih stanica
– neke studije pokazuju da pomaže i kod sprječavanja ateroskleroze jer sprječava taloženje kalcija i masti na stjenke arterija
– igra određenu ulogu u dijabetesu
– pomaže imunološkom sustavu
– vrlo je jak antioksidans
– snizuje razinu kolesterola

Kako djeluju Tonalin tableta za mršavljenje?

Tonalin CLA radi na način da blokira enzim pod nazivom lipoproteinska lipaza, koji uzrokuje da se neupotrebljene masti apsorbiraju u stanice. Blokiranjem ovog enzima, masti osaju u krvotoku i raspoređuju se u mišiće kako bi se iskoristile za rad mišića. Zbog viška masnoća koje ostaju u krvi aktivira se dodatni enzim, karnitin palmitol transferaza, koja uzrokuje da se u mišićima povećano iskorištava mast za energiju i poveća težina mišićnih vlakana.

Kako se uzima Tonalin?

Prema opisu djelovanja, Tonalin bi uvijek trebali uzimati u kombinaciji sa intenzivnim vježbanjem kako bi se maksimalno iskorisilo izgaranje masnih stanica. Ne preporuča se uzimanje Tonalina ako vaša dijeta ne sadrži vježbe i kretanje.
Poznate nuspojave tabeta za mršavljenje Tonalin CLA:
Proljev

Osim proljeva koji se javlja kod nekih osoba, još nisu poznate druge nuspojave koje se direktno povezuju sa Tonalinom. Budući da utjecaj Tonalina nije jak, a ima dobrih svojstava, može proći i mjesec dana prije nego počnete vidjeti efekte gubitka težine uzrokovane Tonalinom. Uglavnom se to počinje vidjeti na trbuhu i u struku.

Gdje se može kupiti Tonalin?

može se naručiti na brojnim internet stranicama i pronaći u trgovinama koji prodaju suplemente i dodatke prehrani za body building i sportaše.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.