☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Kako smršaviti - Dijeta - Fitness - Celulit - Tablete - Vježbanje - Kozmetika - Mršavljenje

Tomato Plant Weight Loss kapsule za mravljenje

Tomato Plant Weight Loss kapsule za mravljenje
Tomato Plant Weight Loss kapsule za mravljenje namijenjene su svim osobama koje se bore sa kilogramima a ele koristiti neto na prirodnoj osnovi. Tonije kako naziv govori ove kapsule su bazirane na rajici. Cilja na skupinu pretilih i gojaznih ljudi i onih koji nisu uspjeli izgubiti teinu na druge naine vie puta. Ove kapsule su poznate i u Hollywoodu, gdje je poznato da je s njima mravio Jim Carrey

Sastav kapsula Tomato

rajice, vlakna slatkog krumpira, konjac (Amorphophallus konjac), sjeme Sene (Cassiae torae), guar guma u prahu

Kako djeluju Tomato Plant Weight Loss kapsule?

Potiu izluivanje raznih vrsta toksina iz organizma, uljepava ten i daje elastinost koi, te snizuje krvni tlak to je drugaije od mnogih drugih tableta koje svojim aktivnim tvarima podiu temperaturu i krvni tlak.
Za vrijeme uzimanja ovih kapsula za mravljenje moete oekivati smanjivanje apetita i da imate vie energije ve od prvog dana. Rajica je bogata raznim hranjivim i zdravim sastojcima. Likopersin iz rajice moe smanjiti napredovanje neeljenih bakterija u probavnom sustavu dok jabuna kiselina, limunska kiselina i saharidi iz rajice mogu potaknuti probavu.
Biljka Konjac potie izbacivanje toksina iz raznih dijelova tijela, regulira krvni tlak, potie rad srca i metabolike reakcije koje ubrzavaju potronju masnoa. Takoer je poznato da ova biljka smanjuje apsorpciju masnoa iz hrane. Ova biljka sadri aktivnu tar glukomanan koja se koristi u brojnim tabletama za mravljenje.
Sjeme Sene potie rad crijeva kako bi se to prije oistila i ispraznila, to efektivno znai ubrzan proces izbacivanja toksina.
Vlakna iz krumpira i guar guma su vezivno sredstvo koje bubri sa vodom pa pomau u zadravanju tekuine u crijevu i pojaavaju osjeaj sitosti. Osim toga vlakna krumpira potiu razvoj dobrih bakterija u crijevima koje opet pomau u probavi.

Kako se uzima Tomato kapsule za mravljenje?

Uzimajte 1 kapsulu dnevno, prije doruka sa aom vode. Nemojte uzimati vie.
Jedna kutija sadri 30 kapsula to je dovoljno za jednomjesenu dozu. Svaka kapsula ima 350 mg.

Tomato kapsule ne smijete uzimati

– Ako ste mlai od 16 godina
– Ako ste trudnica ili dojilja
– Ako bolujete od bolesti srca i krvoilnog sustava
– Ako bolujete od dijabetesa

Nuspojave Tomato kapsula

Nisu poznate nuspojave svih kombiniranih sastojaka zajedno, ali se neke nuspojave mogu pretpostaviti na osnovu djelovanja pojedinanih sastojaka.
Sena moe dovesti do greva, crne pigmentacije unutar debelog crijeva i krvarenja kod estog koritenja. Kod jako dugog koritenja moe dovesti do imunog odgovora na laksative, pa kada ete imati problema sa zatvorom mnogi laksativi nee pomoi.
Glukomanan iz biljke Konjac moe dovesti do nadutosti i greva u crijevima, a prema nekim istraivanjima kroz due razdoblje uzimanja moe dovesti do ozbiljnih oteenja na crijevima i zbog toga je biljka Konjac zabranjena kao dodatak prehrani u Australiji.

Gdje se mogu naruiti ove Tomato kapsule?

Mogue ih je naruiti sa interneta. Cijena jedne kutije je oko 40 Eura, no moe biti i drugaija ovisno o prodavau.

Svoja iskustva sa ovim tabletama nam navedite ispod…

Pinterest

Komentari i iskustva

komentara

Upozorenje! Prije narućivanja bilo kojeg proizvoda provjerite u nadležnim institucijama je li dopušteno u vašoj državi narućivati taj proizvod. - Hrvatska - BiH - Srbija

3 komentara

  1. Jel zna netko zato se ove tomato tablete ne mogu nai u duanima?

  2. Je li ih netko kupio? Znate koliko kotaju? Ako ih je netko isprobao – mogu i iskustva.

  3. Ja ih koristim i u mjesec i pol sam izgubila 10 kg,super se osjecam i nisam na djeti vec jedem koliko i sta mi se jede…kupila ih preko neta…:)

Pinterest
EmailEmail