☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Tomato Plant Weight Loss kapsule za mršavljenje

Tomato Plant Weight Loss kapsule za mršavljenje

Tomato Plant Weight Loss kapsule za mršavljenje namijenjene su svim osobama koje se bore sa kilogramima a žele koristiti nešto na prirodnoj osnovi. Točnije kako naziv govori ove kapsule su bazirane na rajčici. Cilja na skupinu pretilih i gojaznih ljudi i onih koji nisu uspjeli izgubiti težinu na druge načine više puta. Ove kapsule su poznate i u Hollywoodu, gdje je navodno s njima mršavio Jim Carrey.

Sastav kapsula Tomato

rajčice, vlakna slatkog krumpira, konjac (Amorphophallus konjac), sjeme Sene (Cassiae torae), guar guma u prahu

Kako djeluju Tomato Plant Weight Loss kapsule?

Potiču izlučivanje raznih vrsta toksina iz organizma, uljepšava ten i daje elastičnost koži, te snizuje krvni tlak što je drugačije od mnogih drugih tableta koje svojim aktivnim tvarima podižu temperaturu i krvni tlak.
Za vrijeme uzimanja ovih kapsula za mršavljenje možete očekivati smanjivanje apetita i osjećaj da imate više energije već od prvog dana. Rajčica je bogata raznim hranjivim i zdravim sastojcima. Likopersin iz rajčice može smanjiti napredovanje neželjenih bakterija u probavnom sustavu dok jabučna kiselina, limunska kiselina i saharidi iz rajčice mogu potaknuti probavu.
Biljka Konjac potiče izbacivanje toksina iz raznih dijelova tijela, regulira krvni tlak, potiče rad srca i metaboličke reakcije koje ubrzavaju potrošnju masnoća. Također je poznato da ova biljka smanjuje apsorpciju masnoća iz hrane. Ova biljka sadrži aktivnu tar glukomanan koja se koristi u brojnim tabletama za mršavljenje.
Sjeme Sene potiče rad crijeva kako bi se što prije očistila i ispraznila, što efektivno znači ubrzan proces izbacivanja toksina.
Vlakna iz krumpira i guar guma su vezivno sredstvo koje bubri sa vodom pa pomažu u zadržavanju tekućine u crijevu i pojačavaju osjećaj sitosti. Osim toga vlakna krumpira potiču razvoj dobrih bakterija u crijevima koje opet pomažu u probavi.

Kako se uzima Tomato kapsule za mršavljenje?

Uzimajte 1 kapsulu dnevno, prije doručka sa čašom vode. Nemojte uzimati više.
Jedna standardna kutija sadrži 30 kapsula što je dovoljno za jednomjesečnu dozu. Svaka kapsula ima 350 mg.

Tomato kapsule ne smijete uzimati

– Ako ste mlađi od 16 godina
– Ako ste trudnica ili dojilja
– Ako bolujete od bolesti srca i krvožilnog sustava
– Ako bolujete od dijabetesa

Nuspojave Tomato kapsula

Nisu poznate nuspojave svih kombiniranih sastojaka zajedno, ali se neke nuspojave mogu pretpostaviti na osnovu djelovanja pojedinačnih sastojaka.
Sena može dovesti do grčeva, crne pigmentacije unutar debelog crijeva i krvarenja kod čestog korištenja. Kod jako dugog korištenja može dovesti do imunog odgovora na laksative, pa kada ćete imati problema sa zatvorom mnogi laksativi neće pomoći.
Glukomanan iz biljke Konjac može dovesti do nadutosti i grčeva u crijevima, a prema nekim istraživanjima kroz duže razdoblje uzimanja može dovesti do ozbiljnih oštećenja na crijevima i zbog toga je biljka Konjac zabranjena kao dodatak prehrani u Australiji.

Gdje se mogu naručiti ove Tomato kapsule?

Moguće ih je naručiti sa interneta. Cijena jedne kutije je oko 40 Eura, no može biti i drugačija ovisno o prodavaču.

Svoja iskustva sa ovim tabletama nam navedite ispod.

Izvori: WebMD Amorphophallus konjac side effects
Cassia seed side effects

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

3 komentara

  1. Jel zna netko zato se ove tomato tablete ne mogu nai u duanima?

  2. Je li ih netko kupio? Znate koliko kotaju? Ako ih je netko isprobao – mogu i iskustva.

  3. Ja ih koristim i u mjesec i pol sam izgubila 10 kg,super se osjecam i nisam na djeti vec jedem koliko i sta mi se jede…kupila ih preko neta…:)