☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Tiny Mints bomboni za mravljenje

Tiny Mints bomboni za mravljenje
Tiny Mints bomboni za mravljenje i njihova blizanac verzija Skini Mints su tajna najnovije hit dijete iz Hollywooda. Svojim djelovanjem i sastavom e pomoi da utaite svoju glad i da jednostavno manje jedete.

Sastav Tiny Mints

Osim standardnog menta bombona bez eera koji vam daje svje dah, unutart bombona su ekstrakt zelenog aja, tamna okolada, ekstrakt pelargonije, ljuska groa. Neki od ovih sastojaka su dobro poznati ali neki i nisu.
Zeleni aj je dobro poznat od pamtivijeka i mnoge studije su dokazale njegovo povoljno djelovanje na ljudsko zdravlje, poticanje izgaranja masnoa, sniavanje razine kolesterola. Takoer je ustanovljeno da pomae kod dijabetesa, modanih udara i nekih stadija demencije.
Tamna okolada je takoer poznata u krugovima celebritya i manekenki kao izvrstan blokator apetita. Takoer je dokazano da snizuje tlak krvi, snizuje kolesterol, pojaava osjeaj sree te podie energiju. Takoer obiluje nekim specifinim antioksidantima koji se sve vie pokazuju kao jako korisni.
Pelargonija (Geranium) nije uobiajen sastojak u preparatima koji su dodatak prehrani, ali se sve vie koristi u raznim ajnim mjeavinama. Ustanovljeno je da smiruje eludac i smanjuje stres, umanjuje osjeaj tjeskobe koji je esto prisutna kod Hollywoodskih zvijezda i pomae kod tekoa koje nastaju u menopauzi. Osim toga vrlo je jaki diuretik.
Groe i vino su cijenjena namirnica jo iz Egipta. Ljuska groa je najbolji izvor sastojka pod nazivom Resveratrol koji dokazano djeluje pozitivno u sprjeavanju sranih bolesti i smanjuje kolesterol. Ovaj antioksidant takoer pomae kod smanjivanja rizika od raka dojke i bolesti koje dolaze starenjem. Dobro je poznato da su Francuzi dugovjeni i veseli ljudi koji imaju zapanjujue niski broj oboljelih od sranih bolesti iako njihova prehrana sadri gotove iste sastojke kao amerika, a jedina razlika je aa crnog vina uz obrok, a crno vino obiluje resveratrolom.

Kako se uzimaju Tiny Mints bonboni?

Nisu namijenjeni da se jedu kao slatkii, nego samo kao blokator apetita. Kada vas primi glad uzmite jedan bombon. Takoer moete uzeti 1 bombon 40 minuta prije standardnog obroka kako bi smanjili apetit i jeli manje.
Obavezno kroz dan pijte dosta tekuine, jer su i zeleni aj i pelargonija diuretici koji e vas ee tjerati na toalet jer zajedno djeluju mnogo jae nego samostalno a ne elite dehidrirati.

Tiny Mints ne smijete uzimati:

– Ako ste trudnica ili dojilja
– Ako patite od garavice i drugih eluanih tegoba
– Ako patite od tegoba sa drijelom i glasnicama
– Ako imate osjetljivu kou
– Ako ste skloni alergijama

Nuspojave Tiny Mints bonbona

Zbog velike vjerojatnosti da ete ovih bombona pojesti malo vie potrebno je znati mogue nuspojave koje mogu uzrokovati ovi bomboni sa mentom. Menta je zdrava biljka i esto se koristi ali moe uzrokovati neugodnosti.
Mogue blage nuspojave
Crvenilo, glavobolja, garavica, iritirane sluznice, drhtanje, osip na koi
Mogue tee nuspojave
Zatvaranje dinih puteva, oputanje ezofagalnog sfinktera (miia koji dri eludac zatvorenim) i miia drijela to moe dovesti do podizanja sadraja eluca u drijelo a time kiselina oteuje drijelo. Pojaanje tegoba sa garavicom i pogoranja hijatalne hernije (prodiranje eluca u prostor plua).
Istraivanja su pokazala da kontinuirano uzimanje mente moe dovesti do trovanja centralnog ivanog sustava (kada akumulirana koliina pree 100mg po kilogramu tjelesne teine)
Nemojte zaboraviti da eterina ulja iz mente moete nai u brojnim drugim namirnicama poput vakaih guma pa ako to sve zbrojite sa ovim bombonim moda ete u tijelo unijeti puno vie mente nego ste mislili.
Nuspojave zbog ostalih sastojaka
Dehidracija (ako ne pijete dovoljno tekuine), osip i crvenilo na koi.

Gdje se mogu kupiti Tiny Mints bomboni za mravljenje?

Mogu se naruiti sa interneta. Pazite da naruite originalne od amerikog proizvoaa, a ne nekoliko lanih verzija kojih ima na tritu.
Ukoliko ste ve isprobali ove bombone, molimo da nam svoje miljenje navedete ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Pingback: Hollywoodska menta dijeta | eMravljenje