☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

TaNaNa Mint pastile za mravljenje

TaNaNa mint pastile u svom sastavu sadre L-karnitin, bromelin i mentol. Otapanjem pastila u ustima omoguava se optimalno djelovanje L-karnitina i bromelina na razgradnju masnih naslaga u organizmu i regulaciji tjelesne teine. Mentol pastilama daje prijatan ukus i osvjeava dah.

Sastav TaNaNa mint pastila:

Jedna pastila sadri
L-karnitin tartarata 100mg,
bromelina 20mg,
mentola 1,75mg.

Djelovanje TaNaNa mint pastila za mravljenje

TaNaNa Mint pastile za mravljenjeL-karnitin ima kljunu ulogu u metabolizmu masti. U organizmu omoguuje prevoenje masnoa u energiju to kao posljedicu ima smanjenja masnih naslaga, smanjenja indeksa tjelesne mase te manjeg osjeaja umora. Puno bolji efekt karnitin ima ukoliko se bavite i tjelesnim vjebanje dok uzimate ove pastile. Dodatni unos L-karnitina putem Tanana pastila, rezultirat e mravljenjem uz dodatnu aktivaciju miia, jer se time javlja vea potreba za energijom.

Bromelin iz ananasa ubrzava metabolizam masti i sprjeava njihovo zadravanje i ‘taloenje’ u tijelu. Pored takvog djelovanja bromelin potie izluivanje tekuina i toksinih tvari iz organizma pa se preporua piti dosta tekuine dok uzimate ove oriblete. Pomae u probavljanju bjelanevina (proteina), pomae protiv nadutosti crijeva.

Mentol djeluje blago antiseptiki, smanjuje oseaj gladi i osveava dah. Osim toga eterino ulje mentola umirujue djeluje na eludac i cijelu probavni trakt po pomae kod izdravanja osjeaja gladi. Ali nemojte pretjerati jer mentol moe imati i neeljene posljedice kod prevelike konzumacije, naime moe previe opustiti miie jednjaka pa moe doi do podizanja kiseline iz eluca kroz sfinkter koji ga inae dri zatvorenim.

Kako se uzimaju TaNaNa mint pastile za mravljenje?

Treba ih lagano otapati u ustima kako bi ve na razini usne sluzokoe dolo do apsorpcije aktivnih molekula. Uzima se nakon jela, a na dan se smije uzeti najvie 10 pastila, ali se preporuuje mnogo manje – 3 na dan.

Korisno djelovanje TaNaNa mint pastila za mravljenje osjetiti ete u roku od oko 4 tjedan, pa je potrebno biti strpljiv jer sigurno i zdravo mravljenje nije mogue i jako kratkom roku.

Tko ne smije uzimati TaNaNa mint pastile za mravljenje?

-> Trudnice i dojilje
-> dijabetiari (obavezna konzultacija sa lijenikom)
-> osobe sa bolestima bubrega
-> osobe sa bolestima eluca i koji esto pate od garavice

Gdje se mogu kupiti TaNaNa Mint pastile za mravljenje?

Ove pastile moete kupiti na web stranici Esensa ili preko ovlatenih trgovaca
Klikni i narui ovaj preparat za mravljenje

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.