☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Tablete za mršavljenje XL-S Medical

Ukoliko želite svoje tijelo dovesti u lijep oblik, XL-S Medical vam može pomoći. XL-S Medical je izvrstan dodatak programu mršavljenja kojeg se držite. Prema službenoj stranici, moto iza ovih tableta za mršavljenja je “Jedi bolje + Više vježbaj + XL-S Medical = Evo me nazad!” Dakle ove tablete za mršavljenje nisu čudesne nego samo pomažu u mršavljenju.

Kako rade XL-S Medical tablete za mršavljenje?

XL-S Medical ima tri verzije tableta

Fat Binder

Tablete za mršavljenje XL-S MedicalFat Binder koji radi kao vezivno sredstvo za masnoće je namjenjen osobama koje ćesto moraju jesti vani – u pekarama, restoranima i fast food barovima gdje nemate mogućnosti kontrolirati količinu masnoća koju sadrži ta hrana. Ove tablete pomažu u smanjenju kolićine masnoća koje se absorbiraju u krv.

Fat binder sadrži aktivnu tvar Litramine. Ova tvar je biljno vlakno koje je obogaćeno vitaminima A,D i E (vitamini su u obliku estera koji su topljivi u vodi). Litramine vlakno ima sposobnost vezati se na slobodne masnoće u želucu čime stvara vrlo velike neprobavljvie molekule koje naše crijevo ne može absorbirati i prenijeti u krv. Višak masnoće odlazi van iz tijela sa stolicom.

Carb Bloker

Carb Bloker koji radi kao blokator ugljikohidrata je namijenjen osobama koje često jedi hranu baziranu na ugljikohidratima poput tjestenine, riže i krumpira koji sadrže vrlo mnogo škroba koji daje kalorije. Sredstvo u ovim tabletama omogućuje da se uglikohidrati vežu u oblik koji se ne da absorbirati iz probavnog trakta.

Carb Bloker sadrži aktivnu tvar PhaseLite, što je standardni komplex glikoproteina iz biljnih izvora. PhaseLite tvar usporava ili čak u potpunost zaustavlja rad enzima alfa-amilaze koji služi razgradnji ugljikohidrata, posebice škroba. Ako škrob ne uspijemo razbiti na manje molekule onda je on neprobavljiv i odlazi iz tijela kao otpad.

Appetite Reducer

Appetite Reducer koji radi kao blokator apetita namijenjen je ljudima koji se vrlo teško kontroliraju kada jedu. Previše uživaju u hrani i previše je unose.

Aktivna tvar u Appetite Reduceru je ReduSure. Redusure je vlakno bazirano na biljnim izvorima koje ima sposobnost upiti velike količine vode i s time drastično povećati svoj volumen. Želucu se tada čini da je zapunjen i prestaje vam želja za jedenjem. Zbog toga uz ove tablete uvije treba piti dosta vode kako vlakno ne bi iskoristilo vodu koju trebate vi i vaše tijelo.

Gdje se XL-S Medical može kupiti?

Možete ga kupiti u obližnjim ljekarnama.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.