☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Tablete za mravljenje GR2 Control Herbal Complex

Tablete za mravljenje GR2 Control Herbal Complex
Mjeavina biljnih ekstrakata Poveanjem potronje tjelesne energije pomae pri mravljenju kod prehrane sa smanjenim unosom kalorija.GR2 Herbal Complex sadri posebnu kombinaciju biljaka poznatih po svojoj sposobnosti da poveaju razinu energije i ubrzaju metabolizam organizma.Pomae sagorijevanje masti i potpomae normalne metabolike procese organizma bez upotrebe potencijalno opasnih podraavajuih tvari.

Sastav

Mikrokristalinina celuloza, maltodekstrin, ekstrakt ploda garcinije (Garcinia cambogia), ekstrakt mjehurastog braia (Fucus vesiculosus), ekstrakt srebrne svilenice (Gymnema sylvestre), ekstrakt lista maslaka (Taraxacum officinale), ekstrakt ajevca (Camellia sinensis), ekstrakt sivog oraha (Juglans cinerea), ekstrakt paprike (Capsicum frutescens)
stabilizator: natrijeva karboksimetil celuloza (E466)
tvari za sprjeavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat (E572)

Garciniju cambogia pomae u spreavanju sintezu lipida i kolesterola, i pomae termogenezi (podizanju tjelesne temperature koja dovodi do pojaane potronje kalorija). Zeleni aj i paprika (capsicum) potiu dodatno iskoritavanje energije u normalnim metabolikim procesima.
Gymnema sylvestre ili kod nas poznato kao srebrna svilenica potie izluivanje vika vode iz organizma, te tako spreava zadravanje tekuine koja je vei dio sala na podruju trbuha i butina.
Alga Fucus vesiculosus djeluje izvanredno na probavni sustav vrei drenau crijeva bez jakog laksativnog uinka. Koristi se u kurama mravljenja kao i u prevenciji i tretmanima celulita. Bogata je mucilagenima, eerima, elementima u tragovima i vitaminima. Djeluje blagotvorno na eludac kod ira, a vri i drenau crijeva bez laksativnog uinka. Elementi u tragovima, vitamini i aminokiseline donose esencijalne tvari organizmu. Fukus regulira metabolizam stoga se preporuuje kod pretilosti, celulita i tijekom dijete.
Maslaak, Taraxacum officinale, se veinom smatra dosadnim korovom, iako u sebi skriva znatnu ljekovitost. Kod djelovanja maslaka primijeeno je poboljanje u cjelokupnoj izmjeni tvari, kao i visoko djelovanje na ienje krvi, lijenosti crijeva, kod smetnji u radu jetre i ui, kao i kod pojave vode u prsima i trbuhu.

Kako se upotrebljava tablete za mravljenje GR2 Control Herbal Complex?

Uzmite jednu tabletu Herbal Complexa s velikom aom vode prije doruka, ruka i veere (3 tablete dnevno).

Ove tablete ne smiju uzimati

– trudnice i dojilje
– osobe sa dijabetesom bez strogog lijenikog nadzora
– osobe sa tegobama crijeva bez strogog lijenikog nadzora

Gdje se moe kupiti tablete za mravljenje GR2 Control Herbal Complex?

Mogu se kupiti na nekoliko web stranica ili od predstavnika GNLD programa po cijeno od oko 20 Eura za kutiju sa 42 tablete.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.