☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Tablete za mravljenje GR2 Control Fiber Supplement

GR2 Control Fiber Supplement tablete za mravljenje
GR2 Control Fiber Supplement tablete za mravljenje su dodatak prehrani sa prehrambenima vlaknima u kojima ja glavni aktivni sastojak glukomanan. Uobiajeno je kod jela da osjetimo sitost tek kada pojedemo vie hrane nego nam je realno potrebno. Zbog toga je potrebno osigurati da dovoljno rano dobijemo informaciju o sitosti kako bi prestali jesti.

Jako vanu ulogu u tome imaju prehrambena vlakna i ugljikohidrati. Sitost osjeamo iz dva razloga. Prvi je da se eludac fiziki napuni i poalje mozgu impuls da je pun a drugi je kada ugljikohidrati ponu prelaziti u krvotok pa mozag ima informaciju da ne trebamo vie jesti. GR2 Control Fiber sadri prehrambeno vlakno glukomanan koji u dodiru s vodom nabubri te zapunjuje prostor u elucu pa se eludac prije napuni i alje mozgu informaciju o sitosti mnogo ranije nego bi to bio sluaj kod jedenja bez ovog dodatka prehrani. Poveavajui svoju teinu do 50 puta u vodi, glukomanan (Konjak) na prirodan nain stvara osjeaj sitosti, koji elucu omoguava da se osjea punim s manje hrane.

Sastav

Glukomanan, jemene mekinje u prahu, stearinska kiselina, vlakna zobi u prahu, sojina vlakna u prahu, dikalcijev fosfat (E341), dijetalna vlakna narane u prahu, guma arabika (E414), silicijev dioksid (E551).

Kako se upotrebljavaju tablete za mravljenje GR2 Control Fiber Supplement?

Po 2 tablete sa velikom aom vode popiti 30 minuta prije obroka. Dnevno ne vie od 6 tableta ukupno.

Ove tablete ne smiju uzimati

– trudnice i dojilje
– osobe koje imaju potekoe probavnog trakta

Glukomanan iz biljke Konjac moe dovesti do nadutosti i greva u crijevi, prema nekim istraivanjima kroz due razdoblje uzimanja moe dovesti do ozbiljnih oteenja na crijevima i zbog toga je biljka Konjac zabranjena kao dodatak prehrani u Australiji.

Gdje se moe kupiti tablete za mravljenje GR2 Control Fiber Supplement?

Mogu se kupiti na nekoliko web stranica, a cijena je 20 Eura za pakovanje od 84 tablete.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.