☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Tablete protiv apetita – Slendex

Tablete protiv apetita - Slendex
Slendex tablete za mravljenje su najnoviji potiskiva apetita koji sada osvaja trite. iri se u Engleskoj i Sjedinjenim dravama, a svoju efikasnost bazira na aktivnoj tvari BioKonja koja je razvijena iz tvari koje dolaze iz ve poznate biljke Konjac. U kombinaciji sa esencijalno potrebnim tvarima za na organizam poput niacina, vitamina B2 i B12, eljeza i bakra, ove tablete daju balansiranu koliinu tvari koje djeluju mehaniki bez napornih sistemskih efekata na ljudski organizam.

Slendex tablete protiv apetita su proizvod koji je smislio farmaceut Sunil Lakhani iz Londona, a cilj im je da vam smanje elju za jedenjem. Prema rijeima gosp. Lakhanija klju u mravljenje je da si ne uskraujete nita to volite, jer kada ne moete jesti ono to elite onda to elite jo vie ime se generira stres i frustracija to negativno utjee na hormone koji kontroliraju apetit i zbog toga ljudi ne mogu izdrati nikakve dijete. Slendex tablete za mravljenje sadre “magini” sastojak metilcelulozu koja se prije mogla nai samo u nekim lijekovima protiv debljine koji su se dobivali na recept. Metilceluloza jako nabubri u doticaju s tekuinom u elucu ime imate osjeaj punine i time prestaje elja za jedenjem.

Dodatne aktivne tvari u ovim tabletama su ekstrakt maslaka, krom i L-Karnitin. Krom je dobro poznati sastojak koji je kljuna karika u metabolizmu eera u tijelu dok L-Karnitin sudjeluje u iskoritavanju masnoa za energiju umjesto drugih izvora. Kombinacija osjeaja sitosti i aktivnih tvari koje utjeu na metabolizam eera olakati e vam da izdrite dan bez da nervozno obijate hladnjak sa okoladicama.

Iako su se ve i same Slendex tablete pokazale efikasnima, one nisu namijenjene samostalnoj uporabi. Naime one su samo jedan od dva proizvoda koja se preporuaju upotrebljavati zajedniki. Drugi proizvod uz koji idu ove tablete je Slendex pjena protiv celulita.

Ove tablete ne bi smjele uzimati
– trudnice i dojilje
– osobe sa potekoama probavnog sustava bez savjeta s lijenikom
– osobe s dijabetesom bez savjeta s lijenikom
– osobe sa potekoama kardiovaskularnog sustava bez savjeta s lijenikom

Gdje se mogu kupiti Slendex tablete protiv apetita?

Mogu se naruiti sa slubene stranice Slendex.com. Cijena ovisi o tome koji paket izaberete jer se mogu naruiti samostalno ili u kombinaciji sa pjenom protiv celulita.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.