☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

SveltStyle tablete za mršavljenje

SveltStyle tablete za mršavljenje
Tablete za mršavljenje SveltStyle je preparat za mršavljenje koji prema nekim informacijama sadrži voćne kiseline iz tropskog voća (AHA – alfa hidroksi kiseline koje su glikolska kiselina, laktinska kiselina, limunska kiselina, tartarinska kiselina) i ekstrakt Chlorelle (japanska zelena alga). Na tržištu se pojavila i pod nazivom “Svelte Style”.

Oglasi i priče koje su se pojavile oko ovog preparata za mršavljenje tvrde:

– da su te tablete za mršavljenje napravljene u nekom švicarskom laboratoriju, kojem još nismo uspjeli saznati točan naziv
– da omogućavaju najbrže mršavljenje ikad, prema priči o nekakvoj Ani koja je to koristila. Izgubila je 43 kg u 2 mjeseca što fizički nije moguće ako je krenula sa 106 kg jer ovakav brzi gubitak se može tumačiti samo dehidracijom odnosno gubitkom vode, a tijelo sa 106 kg nema toliko vode za izgubiti a masnoću nije moguće tako brzo “izgoriti”; bez obzira na kemijska pomagala.

Detaljnim pretragama po Internetu nismo uspjeli pronaći:

– niti tko ih točno proizvodi
– niti jednu studiju o stvarnom djelovanju ovih tableta
– niti točne podatke o sastavu

Za sada su se pojavile u raznim oglasima na području Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Rusije, Slovačke i Češke i u svakoj državi se naručuju preko nekakvog poštanskog pretinca. Ovdje pogledajte objašnjenje novinskog članka koji se pojavio u novinama u Srbiji.

Originalni članak iz Češke

SveltStyleSveltStyleSveltStyle

Jedina službena informacija je da je u Sloveniji taj proizvod dopušten kao dodatak prehrani još od 2003. godine a nudi ga tvrtka pod nazivom Vita Natura koju je ustanovio Meuner Patrick, ASAP INVEST S.A. iz Luxemburga.

Ukoliko ste kupili ovaj proizvod bili bismo zahvalni ako nas kontaktirate i pošaljete nam fotografije ovog proizvoda i fotografiju sastava na pakovanju.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Vidjela sam oglas za ove tablete, ali se vie ne mogu sjetiti u kojim je to novinama bilo