☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Steznik za oblikovanje tijela

Steznik za oblikovanje tijela ili poznatije kao Body Shaper je komad odjeće koji može u trenutku smanjiti vaše bokove, izravnati trbuh, suziti struk i pojačati one dijelove tijela koje želite učiniti istaknutijima i primamljivijima kao što su grudi, struk, bedra, stražnjica i noge. Moglo bi se reći da koncept steznika postoji još daleke prošlosti kada su bili u obliku čvrstih pojaseva ili korzeta i nosile su ih i žene i muškarci kako bi zadržali prihvatljiv izgled svoga tijela. Iako i danas postoje korzeti, modernije je i zdravije koristiti fleksibilne steznike za oblikovanje tijela od modernih materijala koji se prilagođavaju vašem tijelu.

Body Shaper-i su najbrži i najlakši način da odmah smanjite struk i trbuh za nekoliko centimetara, a pomažu i na drugim mjestima gdje kao da se nikako ne možemo riješiti tog viška sala. Postoje različite verzije steznika: obični koji vas samo stežu jednako sa svih strana, zatim oni koji stežu točno određene dijelove tijela kako bi se masnoća rasporedila i vi izgledali vitkije i čak oni koji na određenim mjestima imaju kompresijske jastučiće i dodatne pojaseve i remene kako bi se vama dala kontrola nad onim što želite prividno smanjiti.

Steznik za oblikovanje tijelaSteznik za oblikovanje tijela može oblikovati i smanjiti guzu, bedra, kukove, struk, trbuh. Može se nositi nevidljivo ispod velikog broja drugih odjevnih predmeta tako da ga na sebi možete imati gotovo cijeli dan. Mnogi modeli imaju memorijsku tkaninu koja se prilagođava vašem tijelu i zadržava taj oblik. Još napredniji modeli pomažu i skidanju celulita i mršavljenju pa osim što odmah izgledate mršavije, nakon nekog vremena to stvarno postanete.

Steznici za oblikovanje tijela i mršavljenje se najčešće rade od laganih a otpornih materijala poput likre, najlona i spandeksa. Ponekad se miješaju likra i najlon. Spandex dopušta dosta snažnu kompresiju bez opasnosti da će doći do prekida krvotoka. Danas se sve više u steznicima koriste silikonske trake na rubovima kako bi se steznik priljubio uz kožu i kako se ne bi pomicao. Također je bitno napomenuti da ih se uglavnom šiva na način da nemaju šavove koji bi se mogli isticati kroz drugu odjeću.

Osim steznika za oblikovanje cijelog tijela, postoje i manji steznici koji su kreirani da ciljaju na određene dijelove tijela. To su hlačice za oblikovanje bedara i guze, steznici za noge, steznici za oblikovanje i podizanje grudi, podizači stražnjice, steznici za trbuh i struk. Osim samog oblika za ciljanje djela tijela, pokušajte izabrati steznike koji daju mikromasažu sa umetnutim elementima, koji omogućavaju dobru prozračenost a opet mogu podignuti temperaturu kako bi ubrzali mršavljenje.

Steznike za oblikovanje tijela inače možete prati u stroju za pranje rublja ali provjerite dobro prije pranja jer možda sadrži kemijske dodatke za mršavljenje koji bu se mogli izgubiti u strojnom pranju, pa je ponekad bolje to oprati na ruke.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.