☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Steznik za oblikovanje tijela

Steznik za oblikovanje tijela ili poznatije kao Body Shaper je komad odjee koji moe u trenutku smanjti vae bokove, izravnati trbuh, suziti struk i pojaati one djelove tijela koje elite uiniti istaknutijima i primamljivijima kao to su grudi, struk, bedra, stranjica i noge. Moglo bi se rei da koncept steznika postoji jo daleke prolosti kada su bili u obiu vrstih pojaseva ili korzeta i nosile su ih i ene i mukarci kako bi zadrali prihvatljiv izgled svoga tijela. Iako i danas postoje korzeti, modernije je i zdravije koristiti fleksibilne steznike za oblikovanje tijela od modernih materijala koji se prilagoavaju vaem tijelu.

Body Shaper-i su najbri i najlaki nai da odmah smanjite struk i trbuh za nekoliko centimetara, a pomau i na drugim mjestima gdje kao da se nikako ne moemo rijeiti tog vika sala. POsotje razliite verzije steznika: obini koji vas samo steu jednako sa svih strana, zatim oni koji steu tono odreene djeove tijela kako bi se masnoa rasporedila i vi izgledali vitkije i ak oni koji na odreenim mjestima imaju kompresijske jastuie i dodatne pojaseve i remene kako bi se vama dala kontrola nad onim to elite prividno smanjiti.

Steznik za oblikovanje tijelaSteznik za oblikovanje tijela moe oblikovati i smanjiti guzu, bedra, kukove, struk, trbuh. Moe se nositi nevidljivo ispog velikog broja drugih odjevnih predeta tako da ga na sebi moete imati gotovo cijeli dan. Mnogi modeli imaju memorijsku tkaninu koja se prilagoava vaem tijelu i zadrava taj oblik. Jo napredniji modeli pomau i skidanju celulita i mravljenju pa osim to odmah izgledate mravije, nakon nekog vremena to stvarno postanete.

Steznici za oblikovanje tijela i mravljenje se najee rade od laganih a otpornih materijala poput likre, najlona i spandeksa. Ponekad se mjeaju likra i najlon. Spandex doputa dosta snanu kompresiju bez opasnosti da e doi do prekida krvotoka. Danas se sve vie u steznicima koriste silikonske trake na rubovima kako bi se steznik priljubio uz kou i kako se ne bi pomicao. Takoer je bitno napomenuti da ih se uglavnom iva na nain da nemaju avove koji bi se mogli isticati kroz drugu odjeu.

Osim steznika za oblikovanje cijelog tijela, postoje i manji steznici koji su kreirani da ciljaju na odreene djelove tijela. To su hlaice za oblikovanje bedara i guze, steznici za noge, steznici za oblikovanje i podizanje grudi, podizai stranjice, steznici za trbuh i struk. Osim samog oblika za ciljanje djela tijela, pokuajte izabrati steznike koji daju mikromasau sa umetnutim elementima, koji omoguavaju dobru prozraenost a opet mogu podignuti temperaturu kako bi ubrzali mravljenje.

Steznike za oblikovanje tijela inae moete prati u stroju za pranje rublja ali provjerite dobro prije pranja jer moda sadri kemijske dodatke za mravljenje koji bu se mogli izgubiti u strojnom pranju, pa je ponekad bolje to oprati na ruke.

Pinterest
Steznik za oblikovanje tijela
2 glasova, Ocjena 5.00 (97%)

Komentari i iskustva

komentara

Powered by Facebook Comments

Upozorenje! Prije narućivanja bilo kojeg proizvoda provjerite u nadležnim institucijama je li dopušteno u vašoj državi narućivati taj proizvod. - Hrvatska - BiH - Srbija

Svoje komentare i iskustva nam navedite iznad.

Close
Podržite nas
Ukoliko vam je tekst bio zanimljiv, vaša podrška nam mnogo znači.

Lajk
Vaš lajk ili plusić će mi pomoći da izdržim na dijeti i ne pojedem ovaj kolačić.
Pinterest
EmailEmail