☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Slimmies čokolada za mršavljenje

Slimmies čokolada za mršavljenje su u stvari kockice s okusom čokolade koje stvaraju osjećaj sitosti zbog kojeg ćete jesti 30-50% manje hrane i nećete osjećati želju za hranom i prejedanjem. Slimmies kockice nakon što ih pojedete i popijete vode u doticaju s vodom u želucu povećavaju svoj volumen, stvaraju kompresiju na želučanu stjenku i daju osjećaj sitosti.

U stvari koristi se isti princip kao i kod operativnog zahvata ugradnje intragastičnog balona u želudac koji daje želucu osjećaj da je cijelo vrijeme pun i zato ne osjećate pretjeranu glad.

Slimmies su ukusne kockice s okusom čokolade i aktivnim sastojkom (Konjac Glucomannan) za kojega je klinički dokazano da pomaže u skidanju kilograma. Zahvaljujući ovakvim kockicama „čokolade“ možete odustati od strogih dijeta, raznih tableta za mršavljenje, stalnog brojanja kalorija i izgladnjivanja. Uz konzumaciju Slimmiesa moguće je i dalje jesti sve što želite a ipak ćete gubiti kilograme. Morate paziti na samo jednu stvar a to je da prije svakog obroka pojedete samo jednu Slimmies kockicu i popijete vode!

Mršavljenje sa Slimmies je jednostavno, ukusno te bez nervoze i izgladnjivanja u 6 mjeseci možete očekivati smanjenje težine od devet do 35 kilograma! (prema riječima iz nekim promidžbenih sadržaja) Dakako i dalje se preporuča da uz kockice jedete zdravu hranu koja obiluje mineralima, vitaminima i antioksidantima te da se bavite kretanjem i drugim tjelesnim aktivnostima.

Sada popularno:
Kako smršaviti brzo u vrijeme ljeta
Yerba Mate čaj za mršavljenje


Osim što se glukomanan “napuhne” u kontaktu s vodom pa stvara osjećaj sitosti, on ima i sposobnost vezivanja na masnoće koje unesemo sa hranom, pa se time stvaraju relativno kompleksne molekule koje tijelo ne može pretvoriti u ugljikohidrate i iz njih dobiti kalorije pa je to sekundarni efekt koji također dovodi do mršavljenja.

Sastav Slimmies čokoladica za mršavljenje

Slimmies čokolada za mršavljenjesirup poliglicitol, palmino ulje, ulje palmine jezgre, kakao prah, monogliceridi i digliceridi, prirodne i umjetne arome, liker od čokolade, lecitin iz soje, sol, sukraloza, konjac glukomannan iz biljke Amorphophallus konjac

Kako se uzima Slimmies čokolada za mršavljenje?

Pojedite po jednu kockicu pola sata prije obroka i odmah nakon te kockice popijte najmanje 2 dl vode. Nemojte jesti ovu čokoladicu umjesto obroka, nego prije uobičajenog obroka. Ne više od 3 dnevno.

Nuspojave Slimmies Čokolade za mršavljenje?

Slimmies je klasificirana kao općenito sigurna namirnica i osnovni aktivni sastojak se i inače koristi u prehrambenoj industriji. Iako dijabetičarima može pomoći u kontroli šećera i razina kolesterola, nakon duže uporabe može i poremetiti mehanizme za kontrolu šećera pa treba redovito motriti razinu šećera ako ste dijabetičar.

Tvar glukomanan u određenim uvjetima može dovesti do začepljenja crijeva te je zbog toga zabranjen za ovakvo korištenje u nekim državama. (prema ovom izvoru)

Trudnice, dojilje i mala djeca ne smiju konzumirati ovaj preparat. Također nije namijenjeno maloljetnim osobama.

Gdje se može kupiti Slimmies čokolada za mršavljenje?

Može se naručiti sa interneta po cijeni oko 200 kuna za pakiranje. Pakiranje sadrži 60 kockica.

Za vrijeme uzimanja ovog preparata za mršavljenje preporučljivo je baviti se nekim tjelesnim aktivnostima kako bi se stvorio energetski manjak koji dovodi do mršavljenja.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.