☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

SlimAll aj za mravljenje

SlimAll aj za mravljenje je dugo uvana tajna u Hollywodu koja potie ubrzano izgaranje masnoa i do 12% to kao posljedicu ima gubitak kilograma i do 2,37 kg tjedno.

Ovo je skraena verzija onoga ti pie na jednoj od web stranica koje prodaju ovaj SlimAll aj za mravljenje. SlimAll aj se bazira na Wulong Oolong aju, nismo sigurni, ali moda je to isti Wulong aj ili je kombiniran se nekim drugim ajem, poput zelenog ili bijelog aja.

Wulong aj dokazano pomae kod mravljenja, Sveulite Tokushima to stvarno jest dokazalo a ili su to provjeravati jer u staroj kineskoj knjizi Bencao Shiyi, koja je dio skupa knjiga o tradicionalnoj kineskoj medicini Materia Medica, stoji Pijenje aja kroz dugo vremena e uiniti da ivite dug i zdrav ivot, te ostanete u dobroj formi bez da postanete predebeli i preteki.

Wulong Oolong aj takoer dokazano utjee na koliine masnoa u krvi odnosno lipida i triglicerida, a time i na ukupni metabolizam masnoa to moe dovesti do mravljenja i ugodnog osjeanja. Koliko ete kilograma izgubiti pijei SlimAll aj nam nije poznate jer nam nije poznat sastav tog aja.

Prema stranici ovaj aj podravaju Oprah Winfrey i Victoria Beckham, no te informacije nismo uspjeli potvrditi.

Victoria Beckham je izjavila da pije ajeve za mravljenje no rekla je da pije Pu-Erh aj u intervjuu sa novinarkom Andrea Wren iz iVillage-a, a toj izjavi su se pridruili i drugi britanski celebrityji poput Jerry Halla i Joss Stone.

Oprah Winfrey je zajedno sa Rachael Ray u jednom sluaju potvrdila da je All Natural Vintage Oolong aj siguran i prirodan nain za mravljenje, no moe li se taj aj povezati s SlimAll ajem, nismo sigurni.

Kako se pije SlimAll aj za mravljenje?

aj se radi kao i svaki drugi aj, vreicu prelijete sa 2 dl kipue vode i pustite da stoji 10 minuta. Bez zaslaivanja popijete 1 alicu dva puta na dan. Kako jedno pakiranje sadri 100 vreica , to vam je dosta za oko mjesec i pol.

Gdje se moe kupiti SlimAll aj za mravljenje?

Moe se naruiti sa interneta a cijena jednog pakiranja od 100 vreica ja u ovom trenutku 279,90 kuna. Moramo napomenuti da nam se ta cijena ini malo previsoka ako se radi o istom Wulong Oolong aju jer se njega samostalno moe kupiti za mnogo manju cijenu, ak i kada se radi o originalnom aju kojeg je stvarno preporuila Oprah Winfrey.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.