☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Slim Fit čaj za mršavljenje Pharmamed

Slim Fit čaj za mršavljenje iz tvrtke Pharmamed je čaj koji pomaže mršavljenju. Čajni napitak, napravljen od ove čajne mješavine, pridonosi ubrzanju probave, čime se reducira iskorištenje unesenih kalorija. On ujedno pomaže pojačanom izlučivanju tečnosti, te se tako dodatno pospješuje redukcija tjelesne težine.

To bi bio osnovni princip po kojem ovakav čaj pomaže kod mršavljenja. Sena potiče rad crijeva čime se brže izlučuju čvrste otpadne tvari, a s time se usporava apsorpcija masnoća iz unesene hrane, do kora krušine, komorač i kleka potiču izlučivanje tekućina i toksina iz krvi što je dodatni efekt.

Zbog ovakvog djelovanja se preporuča uzimanje više tekućine za vrijeme uzimanja ovog čaja kako ne bi došlo do dehidracije.

Slim Fit čaj za mršavljenje Pharmamed

Sastav:

Sena, list (Sennae folium) 40 %
Krušina, kora (Frangulae cortex) 20 %
Metvica, list (Menthae piperitae folium) 5 %
Kamilica, cvijet (Matricariae flos) 15 %
Kim, plod (Carvi fructus) 5 %
Komorač, plod (Foeniculi fructus) 5 %
Sladić, korijen (Liquiritiae radix) 5 %
Kleka, plod (Juniperi fructus) 5 %

Kako se pije Slim Fit čaj za mršavljenje?

Jednu jušnu žlicu čajne mješavine preliti s oko 200 ml ključale vode, promiješati, ostavite na miru u poklopljenoj posudi 30 minuta, a zaim procijediti. Svježe pripremljen i nezaslađen čajni napitak piti prije spavanja i ujutro na tašte.

Nuspojave

Ubrzan rad probave i čest odlazak na toalet. Kako čaj sadrži podosta Sene, nakon dužeg korištenja su moguće posljedice tipične za senu poput crnila na crijevima, imunost na laksative i druge posljedice. Sena može uzrokovati i grčeve u crijevima kod ljudi preosjetljivih na senu.
Ovaj čaj ne smiju piti
– trudnice i dojilje
– djeca mlađa od 12 godina
– adolescenti

Gdje se može kupiti Slim Fit čaj za mršavljenje Pharmamed?

Može se naručiti sa nekoliko web stranica, a možete ga potražiti i u nekim ljekarnama. Cijena se kreće oko dvadesetak kuna po kutiji. Svakako se prvo posavjetujte sa ljekarnikom oko mogućih reakcija.

Trebali bi pogledati i
Puerh čaj je miljenik vitkih ljepotica
Brazilski zeleni čaj – Shincha
Kirka Kirkolina čaj protiv celulita

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.