☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Rheolex tablete za mravljenje

Rheolex tablete za mravljenje
Rheolex tablete su relativno nove tablete na tritu mravljenja, i u stravi nisu tablete nego praak. Prodaju se kao male vreice koje sadre praak dovoljan za jednu au vode. Tako ih je lake piti nego tablete i i osigurava da ih uzimate sa dovoljno vode.

Iako se za gubitak teine svakako savjetuje fizika aktivnost i zdravija hrana ipak ima nas dosta koji nemamo niti volje niti vremena za to. Stoga na trite dolazi Rheolex tableta (ili praak u vreici) koja nam pomae u smanjenju teine.

Rheolex tablete funkcioniraju na nain da daju osjeaj sitosti i smanjivanja apetita. Kada imate osjeaj da je eludac pun, manje jedete i dakako onda mravite. Ovakav nain mravljenja ne uzrokuje stres i zato sve vie ena uzima ove tablete. U prodaji se mogu nai i pod nazivima Reolaks, Reoleks, Realaks.

Rheolex tablete su stvorene iz vlakana iz biljke Amorphophallus Konjac, K. Koch, koja se u Japanu koristi u ishrani ve vie od 1500 godina. Poznata je po tome da uspostavlja redovitu stolicu, stabilizira teinu, poboljava sveukupno zdravlje a u tijelo unosi vrlo malo kalorija.

1. Redovita uporaba Rheolexa pomae da uinkovito i bez tete izgubite teinu, smanjiti koliinu masti na problematinim podrujima.
2. Utvruje ispravan rad crijeva.
3. Uzimanje RHEOLEX-a dovodi do znaajno smanjenje glukoze u krvi i kolesterol u krvi.
4. Reoleks upija tetna za tijelo materija – ukljuujui teke metale, hrana boje, otrova, i tako dalje, sprjeavajui njihovu apsorpciju u crijeva, to omoguava uklanjanje tetnih tvari iz tijela.
5. Rheolex primjetno revitalizira crijevnu floru, 10 puta smanjujui sadraj patogene flore u crijevima, te poboljava imunitet.
6. Poboljava cjelokupno zdravlje.
7. Ima vrlo nisku koliinu kalorija.

Rheolex certifikat za uporabu u RusijiPrema ruskim izvorima indikacije za uporabu RHEOLEXa (Reoleks, realeks):

# Kao dijetetski dodatak za mravljenje
# Za nie razine glukoze u krvi u osoba sa eernom obje vrste
# Kao laksativ za kronini zatvor
# Kao sredstvo adjuvantne terapije za prevenciju ateroskleroze i koronarne bolesti srca
# Za stimulaciju crijevne peristaltike
# Kako bi smanjili razinu kolesterola i lipida u krvi besplatan
# Kao sredstvo adjuvantne terapije kod damping sindroma
# Za lijeenje i prevenciju crijevnog divertikulitisa
Rheolex certifikat za uporabu u Rusiji# Za lijeenje i prevenciju Crohnove bolesti

Certifikat moete vidjeti s desne strane.

Tek nedavno su otkrili to to tono u biljci Amorphophallus Konjac uzrokuje sve te dobre stvari, a to je vlakno po nazivu glukomanan. Sa kemijskog gledita, glukomanan je duga polisaharidna molekula s naizmjeninim linkovima D-manoze i D-glukoze. Glukomanan je teko topljiv i vee vodu pa u elucu stvara osjeaj punine. Osim toga, glukomanan ima sposobnost da vee masti, kolesterol, teke metale, umjetne boje koje se koriste u indistrijskoj hrani, itd., spreava njihovu apsorpcija u crijevima na nain da uz pomo vode stvari vrlo velike molekule koje ne mogu proi kroz stijenku crijeva i na taj nain osigurava uklanjanje tetnih tvari iz tijela. Osim ienja tijela, uzimajui glukomanan sniavate razina glukoze, kolesterola i triglicerida u krvi, to je uinkovit lijek za lijeenje i sprjeavanje dijabetesa i ateroskleroze.

Propol je ime aktivnog sastojka u Rheolaks tabletama koji je u stvari jako proieno vlakno glukomanan iz biljke Amorphophallus Konjac. Vlakno izgleda ovako:

Struktura Propol molekule u Rheolex tabletama za mravljenje
Propol molekula u Rheolex tabletama za mravljenje

Propol je u Sjedinjenim dravama i Europi poznat kao Propolen i certificiran je u uporabi kod pripreme prehrambenih proizvoda i u farmaciji (moete ga pronai kao sastojak u umeim tabletama i nekim drugim proizvodima). U Rusiji je 2005. dobio certifikat i krenuo je u prodaju. Provedene su klinike studije djelovanja Rheolexa koje su ukljuena djeca u dobi od etiri godine, a starijih u dobi od 90 godina. Takoer su ukljueni ljudi koji pate od dijabetesa, visokog kolesterola, pretilosti i opstipacije. U meuvremenu provedena klinika studija ukljuuje trudnice.

Kako se uzima Rheolex?

Uvijek se pije prije jela. Rastopite 1 paket RHEOLEX (2 grama) u au vode dok u potpunosti rastopi, priekajte 10 minuta, mijeajui povremeno. Otopina moe dobiti gelasti izgled. RHEOLEX takoer moe biti dodatak u tekuim dijetama (sok, juha, itne pahuljice, pekmez i sl.).

Doziranje za odrasle osobe: jedan paket RHEOLEX (2 g) uz svaki obrok 3 puta dnevno (dnevna doza: 6 g / dan). Da bi se postigao bri efekt, dnevna doza se moe poveati do 10 grama dnevno uz obvezno savjetovanje s lijenikom.

Nije namijenjen uporabi od strane djece i maloljetnika. Ako se koristi za djecu mora biti strgogo lijenikog nadzora.

Nuspojave Rheolex tableta

(ili Propola openito) za sada nisu poznate.

Gdje se moe kupiti tablete Rheolex?

Moe ih se naruiti sa interneta, direktno od proizvoaa (Shimizu Chemicals iz Japana) ili potraiti u ljekarnama. Ukoliko ovih tableta nema u ljekarnama moete probati Obesimed.

Svoja iskustva sa ovim tabletama nam napiite ovdje ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.