☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Reishi slim tablete za mravljenje

Reishi slim tablete za mravljenje pomau vam smraviti, pojaavaju imunitet, imaju anti-aging efekt i utjeu na poboljavanje izgleda koe.

Aktivni sastojci u ovim tabletama su L-Karnitin i ekstrakt gljive Ganoderma lucidum, koja je poznata kao Reishi ili kao Lingzhi. Gljiva Reishi (Ganoderma lucidum) je moda najistraivanija gljiva iz kineske tradicionalne medicine. Prema poznatim spisima, koristi se u Kini ve vie od 5000 godina. U nekim krajevima Kine ju zovu “Gljiva besmrtnosti”. Farmakoloki gledano, Reishi gljiva je najjai poznati adaptogen. Adaptogeni su tvari ili lijekovi koji pojaavaju sposobnost ljudskog tijela da se bori sa posljedicama stresa. Takoer je poznato da ima antikarcinogena svojstva, potie krvotok i rad srca, ima vrlo jaka antioksidativna svojstva i smiruje vas.

Reishi slim tablete za mravljenjeGledajui kako djeluje Reishi gljiva teko je povjerovati da vam podie razinu metabolizma a istovremeno vas smiruje, to kao efekt ima ugodan osjeaj dok se troe kalorije. L-karnitin kao druga aktivna tvar u ovim tabletama je najee promovirana kao tvar koja “topi” masnoe i utjee na rast miia time poboljava performanse osobe koja je uzima. L-karnitin se prirodno proizvodi u jetri i bubrezima pa se transportira u tkiva koja koriste masne kiseline kao izvor energije, a to su prvenstveno srani mii i skeletni miii (miii sustava za kretanje). U tim tkivima L-karnitin “prati” masne kiseline (mast) u mitohondrije stanica (dijelovi stanica gdje se proizvodi energija potrebna za ivot i funkciju stanice) gdje one bivaju iskoritene kao energija za pokretanje i rad miia. Ukratko, L-Karnitin potie iskortavanje masnoa za energiju umjesto proteina ili eera.

Kako se uzima tablete Reishi slim?

Dva puta na dan po 3 tablete sa velikom aom vode.Nemojte prekoraiti dozu. Biica sadri 90 tableta, a jedna tableta ima 300 mg.

Osobe koje ne smiju uzimati Reishi

-> trudnice i dojilje
-> osobe sa niskim krvnim tlakom
-> osobe koje pate od trombocitopenije
-> osobe koje piju lijekove protiv viskog tlaka (kao captopril (Capoten), enalapril (Vasotec), losartan (Cozaar), valsartan (Diovan), diltiazem (Cardizem), Amlodipine (Norvasc), hydrochlorothiazide (HydroDIURIL), furosemide (Lasix) i neki drugi)
-> osobe koje uzimaju lijekove koji usporavaju zgruavanje krvi (kao aspirin, clopidogrel (Plavix), diclofenac (Voltaren, Cataflam, others), ibuprofen (Advil, Motrin, others), naproxen (Anaprox, Naprosyn, others), dalteparin (Fragmin), enoxaparin (Lovenox), heparin, warfarin (Coumadin) i drugi)

Nuspojave Reishi Slim tableta za mravljenje

Poznate nuspojave su suhoa u ustima, drijelu i nosu, svrab na nepcu, svrab i osip na koi, munine i povraanja. Rijetko dolazi do krvarenja iz nosa i mogua je krvava stolica kod osoba koje su inae sklonije jaim krvarenjima ili pucanju kapilara. Kod nekih osjetljivijih osoba su mogue alergijske reakcije.

Proizvoa ovih tableta je tvrka Fujian Xianzhilou Biological Science & Technology Co., Ltd koja se specijalizirala za istraivaki rad na gljivama, njihovo kultivaciji, proizvodnji i prodaji proizvoda od gljiva meu kojima je i Ganoderma lucidum.
Ovaj preparat je proao brojna testiranja i sakupio dosta certifikata kojim se dozbvoljava uporaba, kao GMP, HACCP, ISO22000:2005, GLOBAL G.A.P., Organic Certificate of CHINA, USA, EU i JAPAN, HALAL, KOSHER.
reishi slim certifikati za uporabu i prodaju

Gdje se mogu kupiti ove tablete?

Moete ih naruiti sa interneta, a poznte su pod nekoliko naziva : Healthy Herbal Reishi Slim Capsule, Healthy Herbal Ganoderma Slim Capsule, Ganoderma Loss Weight Capsule, Healthy Herbal Lingzhi Slim Capsule, Pure Red Reishi … Cijena jedne boice je oko 15 amerikih dolara.

Ukoliko ste ve koristili ove tablete molimo vas da nam navedete svoja iskustva kako bi ostali itatelji bili bolje informirani prije izbora preparate ze mravljenje.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.