☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Reduce fat fast kapsule za mršavljenje

Reduce fat fast kapsule za mršavljenje
Reduce fat fast kapsule za mršavljenje još jedan preparat za mršavljenje koji se bazira na zelenom čaju, odnosno ekstraktu zelenog čaja sa dodatkom java čaja. Djelovanje zelenog čaja je dobro poznato i na njemu su provedene brojne kliničke studije širom svijeta u različitim istraživačkim institutima i klinikama. Ove kapsule se prodaju u brojnim zemljama, točnije 78 zemalja, a u nekima ih koriste i neki celebrityi, kao Alicia Machado ili supermodel Karine Jelinek.
Reduce fat fast kapsule za mršavljenje
Reduce Fat Fast pomaže pri ubrzavanju metabolizma i eliminaciji štetnih toksina iz tijela na prirodan način bez uporabe štetnih kemikalija i stimulansa, ali ne radi samostalno.

Sastav kapsula

Ekstrakt zelenog čaja 250 mg
Ekstrakt java čaja 150 mg

Reduce Fat Fast je preparat koji se sastoji od dva prirodna sastojka. Jedan je zeleni čaj, a drugi je java čaj.
Sastojak (epigallocatechin-3-gallate (EGCg) koji je prirodno pronađen u zelenom čaju utječe na energetsku iskoristivost u tijelu. Zeleni čaj je efikasan za gubitak sala, a njegovo djelovanje je dobro poznato i na njemu su provedene brojne kliničke studije širom svijeta u različitim istraživažkim institutima i klinikama. Drugi sastojak u Reduce Fat Fast preparatu je Java čaj koji se prilikom istraživanja pokazao kao snažan antioksidans te vam pomaže da oslobodite svoje tijelo od viška vode.

Bočica sadrži 90 kapsula koje su dovoljne za do 3 mjeseca.

Kako se uzima Reduce fat fast kapsule za mršavljenje?

Uzima se 1-2 kapsule sa velikom čašom vode (najmanje 2,5 dcl) prije obroka. Ne više od 6 kapsula dnevno, a preporučljivo je manje.

Nuspojave Reduce fat fast kapsula za mršavljenje

Nisu poznate, ali kako sadrže dva čaja, moguće su nuspojave manjka B vitamina jer čajevi sadrže tvar koja u većoj količini može blokirati apsorpciju B vitamina iz hrane, zbog toga između obroka uzimajte dodatke prehrani koji sadrže B vitamin.

Gdje se mogu kupiti Reduce fat fast kapsule za mršavljenje?

Mogu se naručiti sa web stranica a isporuka se vrši širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine – u svim gradovima. Naručene kapsule možete platiti pouzećem – gotovinom po prijemu narudžbe na željenu adresu. Ukoliko je zemlja isporuke Srbija porudžbinu možete platiti Visa, Diners ili Master kreditnom karticom direktno na sajtu prilikom online poručivanja.

Za tržište Hrvatske cijenu možete pogledate ovdje

Svoja iskustva nam navedite ispod ovih videa.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.