☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Raspberry Ketone kapsule za mravljenje

Raspberry Ketone kapsule za mravljenje
Raspberry ketone je novi preparat za mravljenje koji se pojavio na svjetskom tritu i nakon njegovog prestavljanja kod dr. Oza (video imate dolje nie) svi su poludjeli za ovim preparatom. Posebni benefiti preparata Raspberry Ketone je to u cijelosti sadri prirodne sastojke. Osnovna aktivna tvar dolazi iz maline (Raspberry) a ostale tvari iz drugih biljaka i voa, a rijetkost je da ovakav tip preparata sadri samo prirodne sastojke.

Ketona maline, koji je ovdje glavna aktivna tvar, je prirodna fenolska tvar koja je ono ukusno to osjetimo kada jedemo crvene maline. U industriji prehrane se koristi ve dugo kao dodataka koji umanjuje neke negativne mirise iz nekog voa. Koristi se i u kozmetiko industriji.

U procesu mravljenje se keton maline poeo primjenjivati nakon istraivanja koje je pokazalo da kod konzumacije vee koliine ove tvari ne dolazi do porasta tjelesne teine kod jedenja hrane sa visokim sadrajem masnoa. Tonije koteon maline mijenja proces metabolike razgradnje masti, odnosno pojaava lipolizu koju ukljuuje norepinefrin. Keton maline utjee na pojaano luenje adiponektina koji je bitan

Mehanizam djelovanja ketona maline nije kao kod ostalih, uobiajenih, termogenih spojeva. Najee su termogeni preparati sastavljeni od sintentskih stimulanata koji agresivno poveavaju proizvodnju neurotransmitera. To moe pospjeiti konverziju masti u energiju no najee je povezano s pojaanim osjeajem nervoze, nemira i esto izrazito naglim padom energije. Za razliku od toga keton maline aktivira hormonski osjetljiv enzim lipazu koja pomae razgradnju i otputanje interstanine masti. Tako osloboene molekule masti tada se mogu iskoristiti kao gorivo u proizvodnji energije, a ukoliko je masnoa dola iz prehrane, zbog prisutnog enzima ne dolazi do spremanja masnoa u zalihe.

Sastav

keton maline, ekstrakt afrikog manga (Irvingia Gabonensis), acai bobice, ekstrakt zelenog aja, resveratrol iz groa, dehidrirani kofein, jabuni ocat u prahu, alge, grejp u prahu, elatina, kalcij karbonat, magnezij stearat

Prema sastavu se vidi da, osim ketona maline, ove kapsule za mravljenje sadre i brojne druge poznate sastojke koji su esti u drugim preparatima za mravljenje kao zeleni aj, acai bobice, kofein, jabuni ocat i resveratrol. Svaki od ovih sastojaka na neki svoj nain djeluje na metabolike procese koji su zasluni za probavljanje ugljikohidrata i masnoa, ili su ovdje da nam obogate organizam antioksidansima i nekim drugim korisnim spojevima.

Kako se uzimaju Raspberry Ketone kapsule za mravljenje?

Uzimati do 2 kapsule na dan uz au vode netom prije obroka. Ne vie od dvije kapsule na dan.

Nuspojave Raspberry Ketone kapsula za mravljenje

Direktne nuspojave sa za ovaj preparat nisu poznate, ali moete oekivati neke nuspojave koje mogu uzrokovati pojedinani sastojci.
Kofein: drhtanje, nesanica, …

Ovaj preparat ne smiju uzimati:

Trudnice i dojilje
Djeca i maloljetne osobe
Osobe koje pate od oboljenja probavnog trakta
Osobe koje pate od bilo kojeg oboljenja osjetljivog na hormon estrogen (primjer rak dojke, rak maternice, rak jajnika, endometrioza, fibroidi)
Osobe preosjetljive na kofein
Dijabetiari bez stroge lijenike kontrole

Gdje se moe kupiti Raspberry Ketone kapsule za mravljenje?

Mogu se naruiti sa interneta (ovdje) jer za sada nismo nali ovaj preparat u prodaji u naim krajevima. Cijena jedne boice je oko 35 Eura a sadri 60 kapsula. Jedini proizvod koji smo nali da sadri keton maline a da je koda nas u prodaji je CE2 HI-DEF koji je namijenjen body builderima.

U ovom videu Dr Oz govori o udesnom fat burneru koji je poznat pod nazivom Raspberry Ketone.

Pinterest
Raspberry Ketone kapsule za mravljenje
2 glasova, Ocjena 5.00 (97%)

Komentari i iskustva

komentara

Powered by Facebook Comments

Upozorenje! Prije naruivanja bilo kojeg proizvoda provjerite u nadlenim institucijama je li doputeno u vaoj dravi naruivati taj proizvod. - Hrvatska - BiH - Srbija

Svoje komentare i iskustva nam navedite iznad.

Pinterest
EmailEmail