☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Raspberry Ketone kapsule za mršavljenje

Mršaviti jedući maline bi bio jednostavna i vrlo ukusna metoda za mršavljenje, no takve metode su gotovo nemoguće. Ili možda nisu?

Raspberry ketone je novi preparat za mršavljenje koji se pojavio na svjetskom tržištu i nakon njegovog prestavljanja kod dr. Oza (link imate dolje niže) svi su poludjeli za ovim preparatom. Posebni benefiti preparata Raspberry Ketone je što u cijelosti sadrži prirodne sastojke. Osnovna aktivna tvar dolazi iz maline (Raspberry) a ostale tvari iz drugih biljaka i voća, a rijetkost je da ovakav tip preparata sadrži samo prirodne sastojke.

Keton maline, koji je ovdje glavna aktivna tvar, je prirodna fenolska tvar koja je ono ukusno što osjetimo kada jedemo crvene maline. U industriji prehrane se koristi već dugo kao dodatak koji umanjuje neke negativne mirise iz nekog voća. Koristi se i u kozmetičkoj industriji.

U procesu mršavljenje se keton maline počeo primjenjivati nakon istraživanja koje je pokazalo da kod konzumacije veće količine ove tvari ne dolazi do porasta tjelesne težine kod jedenja hrane sa visokim sadržajem masnoća. Točnije keton maline mijenja proces metaboličke razgradnje masti, odnosno pojačava lipolizu koju uključuje norepinefrin. Keton maline utječe na pojačano lučenje adiponektina koji je bitan faktor u procesu mršavljenja. U eksperimentima je adiponektin prepoznat u prvom redu kao protein koji povećava inzulinsku osjetljivost. Jedinstvenost adiponektina je njegova obrnuta korelacija s indeksom tjelesne mase pa razina adiponektina u serumu pada za više od 50 % u debelih. Razina adiponektina povećava se gubitkom težine. Razina adiponektina povezana je posebice s raspodjelom masnog tkiva pa je značajno niža u osoba s više visceralnog nego potkožnog masnog tkiva.

Mehanizam djelovanja ketona maline nije kao kod ostalih, uobičajenih, termogenih spojeva. Najčešće su termogeni preparati sastavljeni od sintentskih stimulanata koji agresivno povećavaju proizvodnju neurotransmitera. To može pospješiti konverziju masti u energiju no najčešće je povezano s pojačanim osjećajem nervoze, nemira i često izrazito naglim padom energije. Za razliku od toga keton maline aktivira hormonski osjetljiv enzim lipazu koja pomaže razgradnju i otpuštanje interstanične masti. Tako oslobođene molekule masti tada se mogu iskoristiti kao gorivo u proizvodnji energije, a ukoliko je masnoća došla iz prehrane, zbog prisutnog enzima ne dolazi do spremanja masnoća u zalihe.

Sastav

Raspberry Ketone kapsule za mršavljenje

keton maline, ekstrakt afričkog manga (Irvingia Gabonensis), acai bobice, ekstrakt zelenog čaja, resveratrol iz grožđa, dehidrirani kofein, jabučni ocat u prahu, alge, grejp u prahu, želatina, kalcij karbonat, magnezij stearat

Prema sastavu se vidi da, osim ketona maline, ove kapsule za mršavljenje sadrže i brojne druge poznate sastojke koji su česti u drugim preparatima za mršavljenje kao zeleni čaj, acai bobice, kofein, jabučni ocat i resveratrol. Svaki od ovih sastojaka na neki svoj način djeluje na metaboličke procese koji su zaslužni za probavljanje ugljikohidrata i masnoća, ili su ovdje da nam obogate organizam antioksidantima i nekim drugim korisnim spojevima.

Kako se uzimaju Raspberry Ketone kapsule za mršavljenje?

Uzimati do 2 kapsule na dan uz čašu vode netom prije obroka. Ne više od dvije kapsule na dan.

Nuspojave Raspberry Ketone kapsula za mršavljenje

Direktne nuspojave sa za ovaj preparat nisu poznate, ali možete očekivati neke nuspojave koje mogu uzrokovati pojedinačni sastojci.
Kofein: drhtanje, nesanica, …

Ovaj preparat ne smiju uzimati:

Trudnice i dojilje
Djeca i maloljetne osobe
Osobe koje pate od oboljenja probavnog trakta
Osobe koje pate od bilo kojeg oboljenja osjetljivog na hormon estrogen (primjer rak dojke, rak maternice, rak jajnika, endometrioza, fibroidi)
Osobe preosjetljive na kofein
Dijabetičari bez stroge liječničke kontrole

Gdje se može kupiti Raspberry Ketone kapsule za mršavljenje?

Mogu se naručiti sa interneta (ovdje) jer za sada nismo našli ovaj preparat u prodaji u našim krajevima. Cijena jedne bočice je oko 35 Eura a sadrži 60 kapsula. Jedini proizvod koji smo našli da sadrži keton maline a da je koda nas u prodaji je CE2 HI-DEF koji je namijenjen body builderima.

U ovom videu pogledajte kratku prezentaciju o čudesnom fat burneru koji je poznat pod nazivom Raspberry Ketone.

Ovaj preparat je bio predstavljen i kod poznatog dr.Oza

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.