☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Proactol tablete za mršavljenje

Proactol tablete za mršavljenje
Proactol tablete za mršavljenje je klinički provjeren dnevni dodatak prehrani koji će vrlo lako pomoći u gubitku viška tjelesne mase i pomoći će vam da postignete lijep i vitak izgled kakav ste oduvijek željeli.
U svijetu preparata za mršavljenje Proactol spada u tablete za mršavljenje koje su se najviše istraživale. I rijetkost je da postoji toliko puno studija koje daju realne i znanstveno dokazane rezultate.

Što je Proactol?

Proactol je vezivo za masti, koji ima i dodatni efekt da potiskuje apetit. Napravljen je od organskih vlakana koji se mogu naći u biljci Opuntia Ficus Indica (NeOptunia). Tehnologija koja se koristi u proizvodnjo ovih tableta je patentirana i 100% organska.
Zbog svog mehaničkog djelovanja na masti, Proactol je registriran kao medicinski proizvod (MDD 93/42/EEC) i njegova svojstva su dokaza u najmanje 4 klinićkih studija.
-> Pilot Clinical Study (pdf)
-> Clinical Study July 2006 (pdf)
-> Vitamin Bile Salt Study (pdf)
-> TNO Report Fat Binding Capacity (pdf)
-> TNO Report 3 American Breakfast (pdf)
Proactol je potvrđen i od Vegetarijanske udruge Velike Britanije i Francuskog ECOcert SASa kao proizvod sa 100% prirodnim sastojcima, napravljen bez konzervanasa i otapala i dozvoljen je vegetarijancima.
Proactol je obrađen u mnogim poznatim medijima kao Daily Telegraph, Florida Style Magazine, The New York Times, Daily Express i mnogim drugim. Neki od njih su toliko sigurni da djeluje da su u svojim novinama ponudili posebne popuste za ovaj proizvod.
Proactol je obrađen u mnogim poznatim medijima kao Daily Telegraph, Florida Style Magazine, The New York Times, Daily Express i mnogim drugim.

Kako radi Proactol?

Proactol je vezivo za mast, odnosno blokator masnoća a bazira se na biljnom ekstraktu pod nazivom NeoPuntia (iz biljke opuntia ficus-indica). Ukratko, Proactol se veće za masne molekule koje se nalaze u vašem želucu nakon jela. Zbog vezivanja Proactola na mast, nastaju vrlo velike kompleksne molekule koje naš organizam vrlo teško apsorbira i na taj način se smanjuje količina kalorija koje uzimate jer većina masti ostaje u crijevu.

Zašto je to bitno?

Kada se mjeri količina kalorija koje uzimate u hrani 1 gram masti vam daje 9 kalorija, dok vam 1 gram kombiniranih ugljikohidrata i proteina daje 4 kalorije. Očito je kakav efekt na tijelo bi imala činjenica da vaše tijelo ne može uzeti masti iz hrane.
Kako radi Proactol
Proactol se sastoji od dva kompleksa vlakna, jedna vrsta od tih dvaju vlakana je topljiva u vodi, druga ne. U kombinaciji dobro rade zajedno na vezivanju uz mast. Sekundarni efekt vezivanja uz mast je da su te kompleksne molekule teško probavljive i duže ostaju u želucu. Vaše tijelo tada duže ima osjećaj sitosti i nemate želju za jelom.
Netopljiva vlakna u Proactolu se vežu na masti i stvaraju gel oko njih. Masne molekule postanu toliko velike da ne mogu poći kroz pore na našim crijevima i ne mogu ući u organizam. Osim toga lipaze (enzimi za preradu masti) ne mogu obraditi takve molekule jer ih kemijski ne identificiraju kao masnoće, što efektivno u potpunosti blokira apsorpciju masti. Masne molekule ostaju u crijevu i izlaze prirodnim putem van. Kliničke studije dokazuju da Proactol može blokirati 28% masti koje unesemo.

Poznate nuspojave Proactola:

Za sada niti jedna studija nije pronašla neke nuspojave koje se direktno vezuju za Proactol. Mogući su napadi gladi navečer kada tijelo shvati da nije dobilo dovoljno kalorija, ali to nije direktno vezano za Proactol. Osim dakako mogućih masnih iscjedaka iz debelog crijeva ako se niste držali zdrave dijete. Ni Proactol ni bilo koje druge tablete vam neće pomoći ako nastavite jesti jako masnu hranu (hamburgere, pomfrit, čips) nego će jedini efekt biti da se u crijevima nađe velika količina masnoća koje će imati laksativni efekt koji ne možete kontrolirati.
Proactol ne bi smjeli uzimati
– ako ste trudnica ili dojilja
– ako imate bubrežne kamence
– ako imate problema sa žući
Ako ste dijabetičar, pripazite na doziranje svojih lijekova jer može doći do hipoglikemije nakon uzimanja ovih tableta za mršavljenje. Obavezno s posavjetujte sa svojim liječnikom.

Gdje se može kupiti Proactol?

Osim u ljekarnama možete ga kupiti i preko interneta.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.