☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Piite za nas

elite li sa nama podijeliti i objaviti koristan tekst, voditi dnevnik mravljenja ili moda pisati kolumnu na temu mravljenja, nutricionizma, fitnessa, sportske medicine, bodybuildinga ili neke sline teme? Ukoliko imate korisna iskustva ili savjete koje biste eljeli podijeliti sa drugima, ili ste proli kroz neka neugodna iskustva i ne biste eljeli da se i drugima to dogodi, slobodno nam poaljite savjete koje emo rado objaviti.

elite nas obavijestiti o nekoj akciji u vaem gradu vezanoj za zdravlje, mravljenje, fitness ili sport, ili o nekoj drugoj aktualnosti ili dogaaju?

Moda ste strunjak u nekom podruju vezanom za nae stranice? Podijelite vaa znanja s nama i upoznajte svijet sa onim to radite.

elite li promociju vae djelatnosti, salona ili proizvoda? Svaka djelatnost i proizvod vezan za mravljenje, fitness, sportsku medicinu, bodybuilding, celulit, zdravlje i ljepotu moe biti predstavljen na naim stranicama.

Na dnu svakog vaeg lanka, u mogunosti smo vam ponuditi mali dio sa podacima o autoru gdje moete napisati neke zanimljivosti o sebi, postaviti sliku ili link na va blog ili stranicu.

Javite nam se. Otvoreni smo za svaki vid suradnje i sve prijedloge emo pomno razmotriti. Dovoljno je va lanak napisati u email i poslati nama ga.

Zato bi trebali pisati za nas?

Napisati lanak je najlaki i najjeftiniji nain da promovirati Vau aktivnost, djelatnost, proizvod ili web stranicu ukoliko je vezana za mravljenje, fitness, bodybuilding, celulit, zdravlje i ljepotu.

Ne samo da tim tekstom dobivate link prema vaoj stranici, ukoliko je imate, nego e taj tekst biti trajno dostupan tisuama itatelja koji nas redovito prate. Takoer odmah nakon objavljivanja e va tekst postati dostupan i tisuama fanova na Facebooku, Twitteru i Google+ mrei.

Svaki va test e biti i izdvojen na poetnoj stranici kao preporuen tekst.

Kakav tekst je prihvatljiv i dobar?

Va tekst mora sadravati minimalno 450 rijei (to je oko jedan A4 papir popunjen tekstom fonta 10). Ukoliko svoj proizvod, uslugu, ponudu ili djelatnost niste u stanju opisati u manje od 450 rijei onda se ne morate niti truditi. Na naim stranicama uvijek se trudimo dati iscrpne i svestrane informacije o svakom proizvodu i usluzi, a kratki “prodajno orjentirani” tekstovi obino nisu takvi.

lanak nam moete poslati na
email adresa

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.