☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Phase 2 tablete za mravljenje

Phase 2 tablete za mravljenje
Phase 2 od Natural Wealth-a omoguava da mravimo ak i kada u svoje tijelo unosima previe ugljikohidrata. Svaki obrok u prosjeku sadri 40-60% ugljikohidrata u raznim oblicima – eeri, tjestenina, peciva… – koji se u ljudskom tijelu najbre iskoritavaju, a vikovi se pretvaraju u neeljene masne zalihe.

Kliniki laboratorijski testovi su pokazali da Phase 2 blokira odnosno neutralizira do 66% unesenih ugljikohidrata iz namirnica kao to su krumpir, kruh, tjestenina i ria. Osobe koje uzimaju Phase 2 je izmjeren manji unos kalorija iz takvih namirnica te je primijeeno bre i uspjenije mravljenje. PHASE 2 ujedno produava osjeaj sitosti poslije obroka zbog optimizacije metabolizma glukoze. Sve to olakava mravljenje i ini ga manje stresnim.

Phase 2 moete uzimati ljeti i zimi, i mraviti bez da smanjujete unesene koliine krobnih namirnica.

Kako djeluje Phase 2?

Phase 2 blokira djelovanje enzima pod nazivom alfa-amilaza koji je zasluan za razbijanje kompleksnih lanaca kroba ime nastaju jednostavniji eeri koje nae tijelo iskoritava ili sprema u masne zalihe. Ukoliko ne doe do razbijanja lanaca kroba, tada nema jednostavnih eera i veina kroba odlazi kao neprobavljeni i otpadni materijal.

Kako se uzima Phase 2?

Za najbolji uinak, popiti jednu (1) do dvije (2) tablete s 2 dl vode prije obroka (do 6 tableta dnevno, nikako vie). U sluaju da zaboravite, tablete moete popiti za vrijeme ili neposredno nakon obroka.

Sastav Phase 2 tableta za mravljenje

Sadri standardizirani ekstrakt biljke Phaseolus vulgaris koji neutralizira aktivnost enzima alfa-amilaze.

Iskustva nekih osoba nakon uzimanje Phase 2 su bila vrlo uspjena, a kod drugih osoba su iskustva bila da tableta uope ne djeluje. Bitno je rei da su ove tablete pomo u mravljenju i da se ne mravi samo od njih samih. Phase 2 tablete za mravljenje smanjuju koliine ugljikohidrata iz krobnih namirnica, ali uoe nee pomoi protiv masnih namirnica.
to to znai? Recimo da jedete pomfrit. To je krumpir, dakle krob. Phase 2 e neutralizirati dio kroba iz krumpira, ali nee postii nita protiv masnoe koje je pomfrit prepun. I opet neete mraviti. Isto vrijedi i za ostale vrste hrane, npr tjestenina sa bijelim umacima. Koliina kalorija iz tjestenine e se smanjiti zahvaljujui Phase 2 tabletama za mravljenje, ali kalorije iz masnoa u umaku e i dalje davati vie kalorija nego to trebate.

Ukoliko se prebacite na malo zdraviju prehranu, koja sadri manje masnoa, onda e Phase 2 neutralizirati ugljikohidrate koje ne moete izbjei i tako ete mraviti.

Gdje se moe kupiti Natural Wealth Phase 2?

Moe se kupiti u gotovo svim ljekarnama ili ju moete naruiti sa interneta. Boica sadri 60 tableta, a cijena ovisi o prodavau.
Klikni i narui ovaj preparat za mravljenje

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.