☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Orovo Detox tablete za mravljenje

Orovo Detox tablete za mravljenjeOrovo Detox tablete za mravljenje su relativno nov proizvod koji je nastao iz formule “10 Super hrana” u koje su dodali jo 21 tvar koje su poznate po detoksificirajuim osobinama. Svi sastojci dodani u tablete su prirodni, to je i inae pravilo kod Orovo proizvoda. Proizvod je nastao nakon otrkia da je 70% mukaraca i ena pretilo zbog nagomilavanja toksinih tvari u tijelu to jako mijenja metabolizam masti i uzrokuje taloenje.

tetne tvari kojih inae i hrani ima u malim koliinama se s vremenom nakupljaju u naem organizmu i kod odreenih koliina ponu imati tetne posljedice, to je dokazano u mnogo klinikih studija. Ono to otkriveno relativno nedavno je te tetne tvari kao sekundarnu pojavi imaju i promjenu u metabolizmu masnoa i takoer mijenjaju elju za jelom. Npr. nae tijelo tono zna u kojoj hrani dobiva odreene tvari jer to uimo jo kao djeca. Ako naem tijelu treba soli vi ete instinktivno eljeti jesti neto za to znate da je slano, kao npr ips ili prut. Ako nam treba kalija doi e vam elja za bananom ili nekom drugom namirnicom koja ima dosta kalija. Toksini u tijelu mijenjaju taj proces prepoznavanja i elje za odreenom namirnicom. Zbog toga dolazi do situacije da jednostavno dobijemo elju za masnim hamburgerom koji ima neto korisnih tvari koje nae tijelo treba, ali ima mnogo vie toksina, isto vrijedi i kad vas se jede pizza i sline druge namirnice.

Naa crijeva su s unutarnje strane prekrivena resicama kroz koje hranjive tvari ulaze u krv i to se dogaa tono odreenom brzinom za odreene tvari koje tijelo treba. Kroz godine jedenja loe hrane na resicama nastaje neka vrsta pokrova od vrlo tetnih tvari kroz koje potrebne tvari ne mogu proi kako bi trebali nego jako usporeno, no voda i eeri prolaze nesmetano. Nae tijelo tada registrira da ne dobivamo hranjivih tvari koliko bi trebalo i vi ste vrlo brzo gladni jer tijelo trai jo, iako je dobilo vrlo mnogo energije u obliku eera koji su proli. Tada ponovno idemo jesti i dodajemo jo kalorija u tijelo. No s hranom smo opet unijeli i neke tetne tvari, a nedavna otkria pokazuju da sve to smo pojeli ne izlazi van iz tijela.

Kako djeluju Orovo Detox tablete?

Orovo Detox tablete imaju svojstva ienja crijeva i lijezda, a kada oistite crijevne resice i lijezde naglo e vam se promijeniti elja za hranom. Neki ljudi koji su koristili ove tablete tvrde da su izgubili i do 8 kg samo kroz proces ienja. A to znai da je po crijevima bilo vrlo mnogo loih i tetnih tvari koje nisu izlazile iz tijela dugo vremena.

Sastav Orovo Detox

Ovo je popis 31 aktivnih tvari u Orovo detox tabletama za mravljenje

1. Aloe Vera
2. Alfa lipoinska kiselina
3. Jabuni ocat
4. B6 vitamin
5. ekstrakt iz lia Buchu biljke
6. Vlakna iz trave Elytrigia repens
7. Vlakna iz radia (Taraxacum officinale)
8. DMAE – dimetiletanolamin
9. umbir
10. Kotice groa
11. Kotice grejpa
12. Zeleni aj
13. Idebenone – sintetika verzija koenzima Q10
14. Borovnica
15. Limun
16. Korjen sladia
17. Magnezij Stearat
18. Mangosteen voe
19. Osljeba, bijeli stiak (SILYBUM MARIANUM ASTERACEAE)
20. Noni voe
21. Papaja
22. Perin
23. Menta
24. Nar
25. Listovi nara
26. Natrij Glukonat
27. ribizla
28. Crvena djetelina
29. Lie kadulje
30. Sena lie
31. Medvjetka (Arctostaphylos uva ursi)

Ve na prvi pogled se vidi da neke od tvari oito potiu rad crijeva i ienje. Potrebno je napomenuti da su tablete sastavljenje doslovce od komadia listova i stabljika od biljaka navedenih ovdje, tako da ve samim tim to sa tabletom uzima veliku koliinu vlakana potiete rad crijeva a s time i izbacivanje tetnih tvari iz organizma.

Kako se uzima Orovo Detox?

Preporuena koliina u uputama uz tablete je 4 tablete 3 puta na dan. A to je velika koliina. Prilikom uzimanja ovih tableta potrebno je piti dosta tekuine jer ete ee ii na WC pa ne elite dehidrirati.

Koje su nuspojave Orovo Detox tableta za mravljenje?

Ne postoje nikakva slubena klinika istraivanja interakcije preko 40 sastojaka koji se nalaze u ovim tabletama tako da su mogue svakakve nuspojave.

Neki svjedoci govore da su bili nekako ubrzani i hiperaktivni u toku uzimanja ovih tableta. Takoer ne preporua se uzimanje tableta nakon 18h jer moe uzrokovati nesanicu to je i normalno jer sadri kofein. Ako ste malo osjetljiviji mogue posljedice su pretjerano uriniranje i obavljanje nude. Velik osjeaj ei zbog gubitka tekuine. Nekim ljudima ove tablete vrlo teko sjednu na aludac i imaju bolne greve u crijevima to je za oekivati zbog dodatka sena aja u tabletama, obino se to dogaa kod redovitog pijenja sena aja. Za neke od ovih sastojaka se jo niti ne znaju mogue nuspojave tako da je potrebno biti vrlo oprezan s ovim tabletama.

Ove tablete ne smiju uzimati

– trudnice i dojilje
– osobe s visokim tlakom
– osobe s dijabetesom
– osobe s crijevnim i eluanim tegobama bilo koje vrste
– osobe s bolestima bubrega

Gdje se mogu kupiti Orovo Detox tablete?

Moe ih se naruiti sa interneta.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Pingback: DecaSlim tablete za mravljenje | eMravljenje