☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Omni Biotic Metabolic – probiotici za mravljenje

Omni Biotic Metabolic - probiotici za mravljenje
Omni Biotic Metabolic probiotike kapsule za mravljenje vam pomau kod mravljenja ako kalorijske kontrole, redukcijske dijete i portske aktivnosti nisu pomogle do sada. Moda je krivac vaoj debljini poveana koliina loih bakterija u crijevnoj flori, odnosno premala koliina dobrih bakterija.

Omni Biotic Metabolic probiotike kapsule predstavljaju totalno drugaiji pristup mravljenju. Nastale su kao rezultat istraivanja u kojem su uspjeli razviti dodatak prehrani koji izjednaava omjer bakterija za mravljenje (bakteroida) i bakterija za debljanje (firmikuta). Ove kapsule sadre preko 1 milijardu dobrih bakterija u jednoj kapsuli, a pored toga u paketu su i kapsule koje sadre jabuni pektin koji dodatno pomae u postavljanju ravnotee u crijevnoj flori.

U crijevima je potrebno da bude odgovarajui omjer obiju vrsta bakterija, a ne samo jednih, no zbog stresnog ivota i loe prehrane dolazi do odumiranja korisnik bakterija i ostaju samo one koje nas debljaju. Te bakterije utjeu na dodatno uzimanje kalroija i masnoa iz unesene prehrane, jer nema drugih bakterija koje to sprijeavaju. Pomoi ovih kapsula dovodite taj omjer bakterija u ravnoteu kako i treba biti.

Pored kapsula sa bakterijama potrebno je u toku tretmana uzimati i kapsule sa jabunim pektinom jer pektin je potreban za podstiacanje razvoja zdravih bakterija, a djeluje i na sniavanje kolesterola u krvi. Iskustva osoba koje su uzimale ove kapsule je i da ima blagu poitivnu nuspojavu a to je pojaan osjeaj sitosti.

Sastav Omni Biotic Metabolic kapsula

Prebiotik-jabuni pektin
Bakterije: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis, Enterococcus faecium
Ne sadri eer, ivotinjske bjelanevine, gluten, mlijeko, kvasac i laktozu

Kako se uzima Omni Biotic Metabolic kapsule?

2 probiotike kapsule dnevno popiti s puno vode naveer prije spavanja, ukoliko uz ove kapsule uzimate i jabuni pektin, on se uzima 2 puta dnevno po tri kapsule.

Uvijek uzimajte kapsule sa bakterijama naveer prije spavanja jer u periodu morivanja bakterije imaju veu mogunost uspjeno se naseliti se u naim crijevima. No ako vam se dogodi da zaboravite, moete ih uzeti i ujutro.

Gdje se moe kupiti Omni Biotic Metabolic kapsule?

Proizvod Omni Biotic Metabolic je dostupan u prodaji u svakoj ljekarni diljem Hrvatske i duanima zdrave hrane. Jedno pakovanje sadri 112 kapsula to je dovoljno za 14 dana terapije a cijena jednog pakovanja je 335,00 kn.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.