☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Oglašavanje

Oglašavanje na ovim stranicama omogućava vam da svoje proizvode i usluge predstavite i ponudite velikom krugu čitatelja i čitateljica. Pored više od 20000 jedinstvenih posjeta mjesečno, tu je i preko 9000 redovitih čitatelja koji nas prate preko Facebooka. Time je osigurano da će vaše informacije dosegnuti velik dio čitateljica i čitalaca.
Oglašavanje na stranicama eMršavljenje.com može se obavljati:
– Besplatnim izdvojenim člancima
– Plaćenim oglasima

Besplatni izdvojeni članci

Besplatni izdvojeni članci se mogu nazvati i Sponzorirani članci, ali u smislu da za njihovo objavljivanje ne plaćate ništa, a opet dobivate predstavljanje našim čitateljicama i čitateljima. Jednostavno je potrebno poslati nam članak o vašoj ponudi, proizvodi, usluzi, prostoru ili već nečemu što želite predstaviti na našu email adresu.

što time dobivate?

1. Vaš članak (koji može sadržavati i fotografije i video) biti će trajno objavljen na našim stranicama u adekvatnoj kategoriji.
2. Link na vaš članak će biti objavljen na naslovnici kao izdvojen članak kako bi više privukao pozornost.
3. Članak će biti objavljen na Facebooku gdje ga odmah vidi preko 9000 redovitih čitatelja.

Uvjeti

Kako bi adekvatno objavili vaš članak on mora ispunjavati nekoliko uvjeta:
1. Tema članka smije biti samo nešto vezano za fitness, dijete, mršavljenje, kozmetiku, tretmane, celulit, ljepotu, zdravlje, beauty centre, tehnike i tehnologije koje se primjenjuju za ljepotu i zdravlje, body building i ostale slične teme. Ukoliko vaš članak sadrži teme koje ne pokrivamo na ovim stranicama, članak jednostavno neće biti objavljen.
2. Uz članak možete poslati i multimedijalne sadržaje poput fotografija i video sadržaja (ako ne možete poslati video, pošaljite nam link gdje se vaš video nalazi na Youtube-u ili nekoj drugoj stranici). Posebna napomena: fotografije i video sadržaji moraju biti prikladni za svaku publiku i uzraste.
3. članak mora sadržavati minimalno 450 riječi. Ukoliko svoj proizvod, uslugu, ponudu ili djelatnost ne možete opisati sa minimalno 450 riječi onda se nemojte niti truditi. Naše čitateljice su navikle na detaljne i iscrpne informacije i takve želimo i pružiti. Izdvojeni članak ne možete smatrati kratkim oglasom, nego izvanrednom prilikom da detaljno opišete ono što nudite i pružate potencijalnim klijentima i kupcima.
4. Članak obavezno mora sadržavati informacije o autoru članka i kontakt informacije za potencijalne kupce i klijente. Navedite vaše kontakt informacije onako kako želite da ih vaši potencijalni klijenti mogu koristiti.
članak nam možete poslati na
email adresa

Plaćeni oglasi

Plaćeni oglasi trenutno nisu dostupni.