☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Obesline kapsule za mravljenje

Obesline kapsule za mravljenje
Obesline kapsule za mravljenje sadre jedinstvenu formula, koja je sastavljena os etiri biljke – gorka narana, artioka, srebrna svilenica, smola drveta Commiphora mukul, te u suradnji sa l-karnitinom uspjeno pomae u mravljenju i kotroli tjelesne teine. Kombinacija djelatnih tvari za regulaciju apetita, ubrzava metabolizam, smanjuje anksioznost i potie sagorijevanje masti.Preporuuje se osobama koje nisu osobito tjelesno aktivne.

4 ljekovite biljke, 2 aminokiseline i kroma zajedniki djelu ovako:
– gorka narana djeluje oputajue, a zbog sadraja sinefrina pomae kod razgradnje masnoa
– cinarin iz artioke djeluje pozitivno na metabolizam jetre i profil masnoa
– gugulipid iz smole drveta Commiphora mukul djeluje na snienje masnoa u krvi i ubrzava metabolizam
– gimnemina kiselina iz srebrne svilenice smanjuje udnju za slatkim, a L- fenilalanin smanjuje apetit na nain da inducira osjeaj sitosti
– L-karnitin u kombinaciji sa vjebanje pojaava razgraivanje masti
– Krom sudjeluje u djelovanju inzulina koji ima vanu ulogu u formiranju miine mase i regulaciji tjelesne teine.

Sastav

gorka narana (Citrus aurantium), artioka (Cynara scolymus), smola drveta Commiphora mukul, srebrna svilenica (Gymnema sylvestre), L – karnitin, L – fenilalanin, kromov sulfat.

Gorka narana (Citrus aurantium) smiruje, potie probavni sustav i cirkulaciju; djeluje protuupalno, lagani je sedativ i antidepresiv; povoljno djeluje na regeneraciju koe. Synephrine je glavni aktivni sastojak gorke narane koji je keimjski vrlo slian efedrinu, a djelule stimulativno poput kofeina. Sinefrin daje osjeaj energije, potiskuje apetit, povisuje razinu metabolizma i potine dodatnu potronju kalorija.
Artioka pojaava zatitnu mo jetre i titi je od toksina, pospjeuje eliminaciju uree, smanjuje postotak kolesterola u krvi i sprjeava stvaranje ateroma (epidermoidna cista koja nastaje zbog poremeaja u luenju lijezda lojnica), te regulira metabolizam eera i masnoa.
Commiphora mukul je drvo koje je poznati izvor gugulipida koji se uglavnom koristi u lijekovima za osobe koje pate od hiperkolesterolemije.
Srebrna svilenica (Gymnema sylvestre) inhibira apsorpciju eera u crijevu. Tradicionalno ju nazivaju razara eera”, a koristi se u ajurvedskoj medicini kao lijek protiv dijabetesa. Istraivanje publicirano u asopisu Ethnopharmacology pokazalo je da je dnevna doza od 400 miligrama svilenice dovoljna za sniavanje razine eera u krvi na dui rok, a neki su sudionici istraivanja nakon uzimanja svilenice prestali koristiti lijekove.
L-karnitin je molekula koja tijelu pomae pretvoriti masti u energiju. Proizvodi ga tijelo u jetri i bubrezima, a pohranjuje u miiima, srcu, mozgu i spermijima. Obino tijelo proizvodi dovoljno karnitina, ali postoje stanja i lijekovi koji mogu onemoguiti njegovu upotrebu, transport ili skladitenje pa je nadomjestak potreban.
Krom je esencijalni mineral potreban za normalan metabolizam ugljikohidrata i masti. Pripada skupini elemenata u tragovima koje organizam treba u koliini manjoj od 100 miligrama na dan. Najznaajniju ulogu ima u metabolizmu glukoze, odnosno eera, pojaavajui djelovanje inzulina i poveavajui osjetljivost staninih receptora na inzulin. eer se bolje iskoritava kao pogonsko gorivo za stvaranje energije u stanicama. Istovremeno se koi njegova pretvorba u masne naslage.

Kako se uzima Obesline kapsule za mravljenje?

Uzeti jednu kapsulu s aom vode prije svakog obroka.

Ove tablete ne bi trebale uzimati
– trudnice i dojilje

Gdje se moe kupiti Obesline kapsule za mravljenje?

Moe se kupiti u svakoj bolje opremeljenoj ljekarni ili preko web stranica.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.