☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Obeslim kapsule za mravljenje

Obeslim kapsule za mravljenje
Obeslim kapsule za mravljenje je preparat koji e cam omoguiti da smravite nekoliko kilograma na zdrav i tradicionalan nain. Ovo je alternativni preparat koji je baziran na ayurvedskim naelim i receptima.

Ayurveda je najstarji oblik medicine koji je poznat svijetu, a saznanja koja ayurveda posjeduje su nastala kroz 5000 tisua godina israivanja i tradicije. Iako veina zapadnih lijenika jo uvijek ne eli javno priznati efikasnost alternativnih mediskinskih naela, famaceutske kompanije sve vie poseu prema tradiciopnalnim ayurvedanskim receptima kako bi napravlili lijekove protiv poromeaja koje koje zapadna medicina ne moe rijeiti.

Obeslim kapsule su napravljenje iskljuivo od prirodnih sastojaka koji su namijenjeni sputanju razine kolesterola u krvi i sprijeavanju zadraavanja vode u organizmu. KOmbinirano djelovanje uklanjanja masnoa iz krvi i diuretikog efekta koje izbacuje suvinu tekuinu i toksine dolazite do elje teine i vitkog izgleda.

Obeslim nije nikakva udotvorna kapsula, ve je neophodno dovesti u red navike u ishrani i dnevnoj rutini. Sinergijom ova tri faktora (odlian preparat, pravilna ishrana, redovna fizika aktivnost) majka priroda e vam vratiti vitak i zdrav izgled, dobro raspoloenje i oseaj sveine i poleta! Obeslim je mudro izbalansirana mjeavina sedamnaest ajurvedskih trava, od kojih su naroito znaajne tri grupe:

-> Gugulu (Commiphora mukul) je specijalna smola ija je najvanija sposobnost da doslovce sastrue nakupljenu masnou sa unutranje strane krvnih ila, zglobova i drugih dubljih i vezivnih tkiva.
-> Trifala (amalaki, bibhitaki i haritaki) je osobito vana biljka jer unitava duboko ukorjenjene toksine koji stoje otopljeni unutar tvrdokornog masnog tkiva.
-> Trikatu (crni biber, dugi biber, umbir) pojaava probavu i tako spaljuje viak masnoa odmah na poetku probavnog procesa i spreava dalje nakupljanje masti u tijelu.

Kako se uzima Obeslim kapsule za mravljenje?

1 kapsula sa velikom aom vode, dva puta dnevno nakon obroka (doruka i ruka) ili drugaije ako imate druge upute od lijenika. Nemojte prekoraiti dozu od 2 kapsule dnevno.

Nuspojave Obeslim kapsula za mravljenje

Nisu poznate

Gdje se moe kupiti Obeslim kapsule za mravljenje?

Mogue ih je kupiti u nekim biljnim ljekarnama ili ih moete naruiti preko interneta. Cijena je oko 11 eura, ovisno gdje kupujete i koju veliinu boice ili paketa kupujete.

Molimo vas da ove kaspule ne zamijenite sa proizvodom pod nazivom “Orlistat kapsules Obeslim” jer je to drugi proizvod.

Ukoliko ste koristili ovaj preparat molimo vas da svoja iskustva navedete ovdje ispod kako bi vaa iskustva pomogla ostalim itateljima u poravilnom odabiru proizvoda za sebe.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.