☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

NV tablete za mravljenje

Carmen Electra koristi NV tablete za mravljenjeNV tablete za mravljenje su nove tablete za koje kau da je 200% jaa od bilo koje druge tablete za mravljenje koja sadri Hoodiu. Svi sastojci kliniki provjereni. NV je prva svjetska tableta koja istovremeno dovodi do mravljenje i uljepava vau kou. Zbog toga je zovu NV Beauty Pill ili NV tableta za ljepotu.

Naziv NV, dolazi od engleske rijei envy to znai zavist. Izgovara se na isti nain kao originalna rije eNVi. Logika iz toga je Neka vam drugi zavide na vaem dobrom izgledu. Puni naziv tableta je NV Rapid Weight Loss Beauty Pill a proizvoai su NV Inc. i NxCare.

Ove tablete koristi i promovira Carmen Electra koja je u mukim krugovima dobro poznata zbog svog izgleda.

NV tablete sadre ekskluzivni kompleks spojeva koji istovremeno ubrzava metabolizam i topi masnoe i u isto vrijeme hrani kou, nokte i kosu. Uz tablete se preporua i aktivniji ivot i zdrava prehrana i sve to zajedno definitivno dovodi do seksi izgleda poput Carmen Electre. Mora se priznati da je ideja o tableti koja ima dvostruko djelovanja revolucionarna i originalna.

NV tablete za mravljenjeAktivne tvari za mravljenje su ekstrakt biljke Hoodia Gordonii, ekstrakt zelenog aja i teobromid. Hoodia je blokator apetita, a zeleni aj prirodni diuretik i ima detoksikacijski efekt. Teobromid je ksantin-derivativ kofeina koji ima blagi stimulativni efekt i daje osjeaj energije te blago povisuje temperaturu to kao posljedicu ima izgaranje masnoa. Osim ovih tvari tu su i mnoge aktivne tvari koje su est sastojak mnogih krema i losiona za kou, kosu i nokte. No ovdje su u oblicima koje se mogu uzeti oralno.

Sastav

ekstrakt lista zelenog aja standardiziran za polifenole i epigalokatehin Galate (EGCG) (135 mg), kofein, teobromin, taurin, Panax Ginseng (korijen), ista junoafrika Hoodia Gordonii (zrani djelovi biljke), Rhodiola Rosea (korijen), kolagen, alfa-lipoinska kiselina, silika, koenzime Q10.
Dikalcij fosfate, Mikrokristalinska Celuloza, Stearinska kiselina (iz povra), Magnesij Stearate, Hidroksipropilmetilceluloza, Polidekstroza, FD&C boja Crvena broj 40, Talk, Titanij-dioksid, Maltodekstrin, Trigliceridi srednjih lanaca, FD&C boja uta broj 6, Natrij karboksimetilceluloza, Dekstroza Monohidrat, Lecitin (Soja)

Kako se uzima NV tablete za mravljenje?

Dvije tablete na dan – 1 ujutro prije doruka sa velikom aom vode i jo jednu 6 sati nakon prve tablete isto sa velikom aom vode. Uvijek pijte na prazan eludac i ne smijete popit vie od dvije unutar 24 sata. ako ste spavali manje od 5 sati, slijedei dan ne smijete uzeti 2 tablete nego samo jednu.
Definitivno proitajte upute koje su ukljuene u kutiji sa tabletama.

NV tablete ne smiju uzimati

-> trudnice i dojilje
-> osobe koje pate od bolesti krvoilnog sustava
-> osobe koje pate od dijabetesa

Nuspojave NxCare NV tableta za mravljenje

Nuspojave ovih tableta za sada nisu poznate jer do sada na tritu nije bilo tableta sa kombiniranim sastojcima. Od poznatih aktivnih tvari moete oekivati nadutost, zatvor, nesanicu i drhtanje. Ostalo jo nije poznato.

Gdje se mogu kupiti NV tablete za mravljenje?

Moete ih kupiti na velikom broju online trgovina. Cijena NV se kree oko 28 amerikih dolara, to oko 19 eura po kutiji. Kutija sadri 60 tableta.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.