☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Nuratrim kapsule za mršavljenje

Nuratrim kapsule za mršavljenje
Nuratrim kapsule za mršavljenje su novost na tržištu preparata za mršavljenje. Nuratrim sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koji svi dokazano djeluju na mršavljenje ali na različite načine. Prema riječima proizvođača, Nuropharm Limited iz Velike britanije, jedna kapsula Nuratrima može izgoriti do 380 kalorija što se može smatrati velikom pomoći u skidanju kilograma, posebno ako se kombinira sa zdravom prehranom i tjelovježbom.
Kreator formule je njemački liječnik Dr Alfred Hasslebacher koji kaže:
“Napravljena je da pomogne svim ženama i muškarcima koji trebaju izgubiti višak kilograma i kontrolirati svoj apetit.” Prema navodima u Dailymail-u, ove kapsule su koristili Mariah Carey, Kim Kardashian, Jennifer Aniston i Gemma Merna.
Prema podacima dostupnima na službenim stranicama provedena su istraživanja koja kao rezultat navode 35% povišenu razinu metabolizma, smanjenje apetita za 78% i povišena potrošnja masnih zaliha za 20%. Studija je provođena na 65 dobrovoljaca kroz razdoblje od 8 tjedana.

Sastav

ekstrakt zelene kave (250 mg), ekstrakt ljute paprike – Capsicum (200 mg), ekstrakt sladića (Glycyrrhiza glabra, 200 mg), ekstrakt biljke Konjac – Glucomannan (200 mg), silicij dioksid, magnezij stearat
Jedan od glavnih efekata je osjećaj sitosti koju daju ove kapsule. Taj efekt se postiže zahvaljujući sastojku glukomannan iz biljke Konjac koji može apsorbirati do 200 puta vode koliko ima vlastiti volumen.
Ostali sastojci također sudjeluju u mršavljenju. Capsicum, odnosno aktivna tvar iz ljutih paprika je najpoznatija iz kapsula Capsiplex, a radi na principu termogeneze, odnosno povišenja tjelesne temperature. Kod povišenja tjelesne temperature tijelo mora trošiti energiju kako bi postiglo podignutu temeperaturu, a time se troše zalihe masnoće.
Ekstrakt sladića u kombinaciji sa ekstraktom zelene kave, koja sadrži kofein, podiže se razina metabolizma i ubrzavaju neki metabolički procesi te se time dodatno troče kalorije.

Kako se uzima Nuratrim kapsule za mršavljenje?

Uzmite jednu kapsulu ujutro prije doručka sa velikom čašom vode. Ukoliko preskačete doručak (što nije zdravo) onda kapsulu uzmite prije prvog obroka. Dnevno ne uzimati više od jedne kapsule. Kapsula se ne smije otvarati ili gristi.

Ove kapsule ne smiju uzimati

  • trudnice i dojilje
  • djeca
  • osobe sa tegobama crijeva i probavnog sustava
  • osobe preosjetljive na kofein
  • osobe preosjetljive na ljute paprike

Nuspojave Nuratrim kapsula za mršavljenje

Nuspojave koje možete očekivati su drhtavica i nesanica zbog kofeina, nadutost i zatvor zbor glukomannana, osjećaj pečenja zbog capsicuma… Svaki od sastojaka ima neke poznate nuspojave. Kapsule se nikako ne smiju otvarati ili gristi kako glukomanan ne bi nabubrio dok je u jednjaku.

Gdje se mogu kupiti Nuratrim kapsule za mršavljenje?

Kako se ove kapsule u prodaji samo u Velikoj britaniji, nema ih u našim ljekarnama, ali ih dostavljaju po gotovo cijeloj Europi. Mogu se naručiti ovdje. Cijena jednog paketa je oko 35 funti, a prije narudžbe provjerite dostavljaju li u vašu zemlju.
Ovdje je promotivni video za Nuratrim kapsule, a naručiti se mogu ovdje.

Sastav Nuratrim kapsula za mršavljenje

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.