☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Normomass kapsule za mravljenje

Normomass kapsule za mravljenje
Normomass kapsule za mravljenje smanjuju apetit, ubrzavaju metabolizam, uklanjaju viak tekuine i vrlo vidljivo razlau masnou. Ovakav nain djelovanja pomae i u radu crijeva i te dovodi do lijepog tena i izgleda koe. Osim pod nazivom Normomass ova kapsule ste moda susreli i kao Green World Slimming kapsule.

Ove kapsule za mravljenje predstavljaju noviju generaciju preparata za efikasno mravljenje koji su doveli do bio-booma u prehrani. U procesu proizvodnje ovog preparata koristi se napredna tehnologija biolokog podrijetla.

Sastav

ekstrakt sjemenki Cassie Tore, ekstrakt lia bijelog lotosa, ekstrakt jagoda duda, ekstrakt plodova gloga, ekstrakt cvijeta narane, ekstrakt jasmina i ekstrakt rue.

Cassia Tora – Mahune Cassie Tore bogate su vitaminom A i karotenom, takoer sadre minerale u tragovima koji su potrebni tijelu, kao to su bakar, cink, selen i kalcij. Neka od svostava koje se pripisuju biljci Cassia Tora su da poboljavaju ishranu mrenice, smanjuju vizualni umor, posjeduju protuupalna svojstva, iste jetru, bubrege i probavni sustav, normaliziraju krvni tlak, doprinose smanjenju masnog tkiva (djeluje kao blagi laksativ i apetit-redukcijsko sredstvo).

Lotus – Suvremeni znanstvenici su pronali u lotusu razliite bioloki aktivne spojeve, uglavnom alkaloide i flavonoide, kao i vitamine, proteine, ugljikohidrate i minerale. Lia lotusa se koriste kao tonizirajue, kardioprotektivno i imunoregulatorno sredstvo. Lia lotusa se koristi za smanjenje razine lipida u krvi, normaliziraju srani ritam, imaju protuupalna svojstva. Poznata su da posjeduju antispazmalitini i sedativni uinak, usporavaju proces starenja.

Dud – Dudom se nazivaju bobice koje rastu na dudovom drvu. Na Istoku dud je drvo. Ovo stablo je korisno za sve. Domovina ove biljke je Kina gdje se ono uzgaja preko 5000 godina zbog lia koje slui kao hrana za uzgoj svilene bube. U XVI. stoljeu dud je donesen u Europu. Ljudi uzgajaju dud zbog lia za prehranu svilene bube i kao vonu kulturu. Plodovi duda posjeduju patogeni i antifebrilani uinak , eliminiraju tjeskobu i ar u prsima. Imaju antibakterijski, protuupalni i diuretski efekt te normaliziraju metabolike procese u probavnom sustavu, a doprinose i blagom ienju crijeva i uklanjanju toksina.

Glog – Njemaki lijenik Ening jo je 1896. god. pisao kako glog ima pozitivan uinak na bolesti srca, pojaava kontrakcije srca i smiruje sredinji ivani sustav. Neki lijenici su postigli potpuni prestanak napada stenokardije dajui pacijentima preparate od gloga. Sada glog ima iroku primjenu u narodnoj medicini. On je odlian kardioprotektivni preparat suvremenosti. Koristi se kod razliitih kardiovaskularnih bolesti jer oivljava, jaa i podrava rad srca te je zbog toga vrlo popularan kod osoba tree ivotne dobi. Ekstrakt plodova gloga daje pozitivne rezultate u ranoj fazi hipertenzije (proiruje krvne ile i otklanja spazme), u razliitim bolestima kardiovaskularnog sustava kod starijih bolesnika i senilnih osoba (jaa rad sranih miia, srce trudove, zaustavlja bol), za razne zdravstvene poremeaje u razdoblju menopauze (pozitivan uinak kod vrtoglavica, tekog disanja i nesanice), kod umora sranog miia, ateroskleroze i neuroze srca, selektivno proiruje krvne ile (ukljuujui mozak), smanjuje napetost ivanog sustava, poveava dotok kisika u srce i mozak, poboljava metabolizam tijela, normalizira srani ritam, eliminira neugodne osjeaje u srcu, normalizira san i ope stanje, pomae ubrzati oporavak od tekih bolesti i smanjiti razinu kolesterola u krvi.

Cvijet narane – uinkovita kod lijenog crijeva i kroninih upalnih procesa, kao i pratea terapija za otklanjanje nepovoljnih uinka antibiotika, antiseptiki, antimikrobni, protuupalni uinak, poveava elastinost i vrstou vezivnog tkiva i uklanja simptome ateroskleroze i starenja, potie regeneraciju, otklanja depresivno raspoloenje, posjeduje tonizirajue i detoksikacijsko djelovanje.

Jasmin – aktivni antispasmolitik, eliminira predispozicije za porastom krvnog tlaka, poboljava cirkulaciju krvi, ima analgetiki uinak kod osteohondroze, mialgije, neuralgije, normalizira hormonalni balans ene, usklauje funkcije endokrinih lijezda, otklanja bol kod menstrualnog ciklusa, otklanja upale i disfunkcionalne procese u genitalnim organima, ima antiseptiko, protuupalno djelovanje, dobar protiv nadimanja, dobro patogeno sredstvo, pomae kod iskaljavanja.

Rua – Latice rue sadre vitamin C, karoten, vitamin B i vitamin K koji su svi redom aktivni sastojci bitni za hematopoezu (proces stvaranja krvi). Latice rue predstavljaju velik i raznoli izvor razliitih minerala. Kao sredstvo za rekreaciju rua stvara niz pozitivnih uinaka da poboljava funkcioniranje endokrinih lijezda, to je vrlo vano za regulaciju menstrualnog ciklusa, eliminira sklerotine promjene u organizmu, obnavlja i pomlauje stanice, to daje vidljivi kozmetiki efekt, poboljava rad jetre, to je korisno za stanje koe, pozitivno utjee na bubreni sustav, smanjuje unutarnje otekline to daje izgled zategnutosti, poboljava metabolizam te tako potie proces postepenog ienja tijela.

Kako se koriste Normomass kapsule za mravljenje?

Po 2 kapsule 30 min prije doruka natate uz 200 ml tople vode. Pakovanje sadri 60 kapsula po 500 mg.

Gdje se moe kupiti Normomass kapsule za mravljenje?

Mogu se naruiti sa nekoliko web stranica po cijeni oko 260 kn za jedno pakovanje.

Ove kapsule za mravljenje se veim djelom prodaju na ruskom tritu. Nismo uspjeli pronai nikakve nuspojave vezane direktno za ove kapsuel za mravljenje, no to ne znai da ih nema.

Ove kapsule za mravljenje ne smiju uzimati
– trudnice i dojilje

Kapsule Normomass priznate su kao ekoloki ist i za zdravlje potpuno bezopasan proizvod od strane Meunarodne organizacije zdravstvene zatite, Zavoda za zdravu prehranu SAD-a i mnogih drugih specijaliziranih zdravstvenih ustanova, kao i klinike zdrave prehrane GUNII Ruske Federacije (meunarodni standardi GMP, FDA, ISO2000).

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.