☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Nopalin tablete za mravljenje

Nopalin tablete za mravljenje
Nopalin tablete za mravljenje su dodatak prehrani koji regulira metabolike procese, smanjuje apetit, detoksificira i regulira razinu eera u krvi to sve efektivno dovodi do mravljenje ako vae tijelo ima vikove masnih naslaga. Zbog svojih svojstava smanjuje mogunost pojave celulitisa (upale slobodnih vezivnih tkiva) i zadravanja tekuine u tijelu, a utjee i na proizvodnju eluane kiseline pa pomae kod smanjivanja rizika od ira.

Posebno je bitno napomenuti da je vrlo bitna osobina Nopalina da smanji visoku razinu kolesterola i triglicerida u krvi. Pomae kod samozalijeenja i pojaavanja imuniteta. Obiluje vitaminom C i bioflavonoidima koji se lako apsorbiraju u krv.

Nopalin tablete sadre nopal, vrstu pustinjskog kaktusa porijeklom iz Meksika, koji se nalazi na istaknutom mjestu na listi ljekovitog bilja Svjetske zdravstvene organizacije (WHC). Ova biljka je bogata vitaminima, mineralnim tvarima i dijetalnim vlaknima. Sadri 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne masne kiseline. Djeluje antioksidativno, regulira razinu eera, sniava razinu kolesterola i triglicerida, uinkovit je u reguliranju tjelesne teine, poboljava gastrointerstinalne funkcije, isti debelo crijevo, olakava funkcioniranje jetre, smanjuje mogunost nastanka celulita, smanjuje apetit, doprinosi zatiti eluca. Ukupno gledano pozitivno utjee na metabolizam i probavu, a djeluje i kao regulator tjelesne teine pa se preporuuje kao dodatak dijetama. Odlian dodatak vegeterijanskoj prehrani. Ovaj proizvod povoljno utjee na imunitet i poveanje energije organizma.

Nopalin tablete mogu biti korisne dijabetiarima jer usporavaju apsorpciju glukoze iz hrane i istovremeno poveavanju osjetljivost stanica na inzulin koji normalizira razinu eera u krvi. Statistike i istraivanja su pokazala da je dijabetes mnogo rjei u Meksiku nego u ostatku svijeta, a jedina razlika je da njihova hrana esto sadri Nopal kaktus.

Uzimanje ovog preparata povoljno djeluje na rad bubrega, smanjuje se mogunost nastanka celulita i prekomjernog nakupljanja tekuine. Zahvaljujui sastavu bogatom hranjivim tvarima, naroito aminokiselinama iz kojih tijelo stvara ivotno vane bjelanevine, nopal je idealna, lako probavljiva hrana za svakog – djecu, odrasle, bolesnike, starije osobe, vegetarijance.

Kako se uzima Nopalin?

2 tablete 3 puta dnevno prije obroka sa aom vode ili prema preporuci lijenika. Boica sadri 100 tableta. 1 tableta sadri 300 mg ekstrakta nopala.

Gdje se moe kupiti CaliVita Nopalin tablete za mravljenje?

Nopalin se moe kupiti u ljekarnama i trgovinama zdrave hrane te preko interneta. Cijena se kree izmeu 129 – 185 kn ovisno gdje kupujete.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.