☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Nopal Cactus Diet tablete za mravljenje

Nopal Cactus Diet tablete za mravljenje
Nopal Cactus Diet tablete za mravljenje sadre prirodna vlakna iz kaktusa Opuntia strepacantha koja su suena hladnim postupkom kako bi se odala svi zdravi sastojci. Ta vlakna se ire u doticanju s vodom te nas ine prirodno sitijima pa jedemo manje a usput isputaju brojne korisne sastojke koje pridonose zdravlju i ubrzavaju metabolizam. Proizvoa je Seagate.

Vlakna nopala djeluju kao spuva uzimajui velike koliine vode koje na poetku daju efekt sitosti, a kasnije polagano kroz crijvo isputaju vodu i hranjive tvari omoguavajui da se hranjive tvari i eer polako i ravnomjermo apsorbiraju kroz crijevo. Tako se izbjegava pojava glikemikog skoka nakon jela koji pridonosi taloenju masnih naslaga. Odravanje vode u crijevima takoer pomae lakem kretanju crijeva to istovremeno ubrzava izbacivanje toksina.

Nopal kaktus (Opuntia strepacantha) koji je poznat kao kaktus s bodljikavim plodom sastavni je dio prehrane u Meksiku gdje je poznat i pod nazivima bodljikava krka ili indijansk smokva. Ova biljka postaje sve popularnija jer sadri mnoge korisne sastojke. Obiluje vitaminom C , lako probavljivim bjlanevinama i bioflavonoidima. Djeluje antioksidativno, regulira razinu eera, sniava razinu kolesterola i triglicerida, uinkovit je u reguliranju tjelesne teine, poboljava gastrointerstinalne funkcije, isti debelo crijevo, olakava funkcioniranje jetre, smanjuje mogunost nastanka celulita, smanjuje apetit, doprinosi zatiti eluca.

Kako se uzima Nopal Cactus Diet tablete za mravljenje?

Preporuena doza je 3-6 kapsula prije obroka sa dosta vode. Ako esto pijete ejkove umjesto obroka, moete ih zdrobiti i pomjeati u ejk, ali nemojte previe jer je prah prirodno gorak.
Boica sadri 180 tableta.

Gdje se moe kupiti Nopal Cactus Diet tablete za mravljenje?

Mogu se naruiti sa interneta. Cijena se kree oko 15 Eura po boici.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.