☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Natural Wealth CLA forte kapsule za mravljenje

Natural Wealth CLA forte kapsule za mravljenje
Natural Wealth CLA forte kapsule za mravljenje potiu mravljenje i oblikovanje tijela. Prirodna su pomo pri urtavnoteenju tjelesne teine. CLA Forte sadri konjugiranu linolnu kiselinu, CLA, dobivenu iz ulja afranike (Carthamus tinctorius) posebnim postupkom. Konjugirana linola kiselina potie otapanje i razgradnju masnoa i pritom titi vae miie. Kako ptiti miie, onemoguava pojavu yoyo efekta jer ne gubite miinu masnu pri mravljenju.

Konjugirana linolenska kiselina je vrlo snaan anti-oksidant, anti-kancerogenat, anti-katabolit i vrlo moan pojaiva imunog sustava. Prema nekim istraivanjima smanjenje koliine CLA u svakodnevnoj prehrani bi mogao biti jedan od glavnih razloga sve vee gojaznosti u svijetu. Konjugirana linolenska kiselina je jedinstvena po tome to se nalazi u mlijenoj hrani kao i u hrani koju dobijemo iz ivotinja, ali je i vrlo poznata po svom anti-kancerogenom djelovanju.

Sastav

Tri kapsule sadre: CLA iz ulja afranike, sadri 78 – 84% konjugirane linolne kiseline) 3000 mg

Kako se upotrebljava Natural Wealth CLA forte kapsule za mravljenje?

Jedna kapsula tri puta dnevno, najbolje uz obrok.

Gdje se moe kupiti Natural Wealth CLA forte kapsule za mravljenje?

Mogu se kupiti u svakoj bolje opremljenoj apoteci, a cijena za jedno pakiranje od 50 kapsula se kree od 20 – 30 Eura ovisno gdje kupujete. MOe se naruiti i sa brojnih web stranica.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.