☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Najbolje protiv celulita

najbolje sredstvo protiv celulita, najbolja krema protiv celulita, najbolji proizvod protiv celulita, najbolji lijek protiv celulita, najbolja anticelulit krema, najefikasniji anticelulitni tretmani
Najbolje stvari protiv celulita su besplatne. Ovako bi zvuala malo parafrazirana fraza koja se inae kae za najbolje stvari openito. Mnogi strunjaci, a pod tim mislimo na dermatologe, nutricioniste, farmakologe i masaere, tvrde da je najbolje protiv celulita zdrava hrana, sport i masaa.

Zdrav izbor hrane koje unosimo u tijelo e smanjiti koliinu toksina koje unosimo. Sport e pokrenuti nae miie, ubrzati metabolizam i troiti masne naslage koja su osnova celulita. Masaa e pokrenuti krvotok izmeu celulitnih stanica i promijeniti im oblik i vrstou to potie oslobaanje tvrdokornih masnih naslaga koje ine poznatu runu naraninu koru.
No, vratimo se realnosti, zbog naeg vrlo brzog ivota ne moemo su priutiti uvijek jesti samo zdravo i isto nego moramo jesti i junk hranu. Takoer nemamo vremena za sport, nikakav, ak ni ples. Masaa je ugodna u poetku, dok ne kaete masaeru da radi drenau protiv celulita, a tada bjeite glavom bez obzira jer bol koju ete osjetiti pritom, ne elite dvaput iako jako dobro djeluje protiv celulita.

Zbog toga se okreemo anticelulitnim kremama, uljima protiv celulita, gelovima, serumima i slinim drugim preparatima protiv celulita. No trite je preplavljeno sa raznim proizvodima i teko je odabrati pravi za sebe, a kamoli se odluiti koji je najbolji preparat protiv celulita. Da bi znali odabrati najbolju kremu ili neki drugi preparat protiv celulita, prvo morate znati kakva ta najbolja krema protiv celulita mora biti.

Kakva mora biti anticelulitna krema?

Svaka anticelulitna krema treba imati odreene sastojke kako bi rezultati bili brzi i efikasni. Budui da postoje razna miljenja mnogi smatraju da su najbolji saveznici u borbi protiv kilograma i celulita koje smo nabacili tokom minulih praznika tople kreme koje tope masti. No tople kreme imaju preduvjete za nanoenje i obino oduzima dosta vremena pa se okreemo standardnim anticelulitnim preparatima.

Poeljno je da kvalitetna anticelulitna krema ima slijedee kvalitete: da je prirodni lipolit, da ima barem neka eterina ulja, da sadri kolagenska i elastina vlakna ili potie njihovu izgradnju, da sadri stimulatore regeneracije i zatezanja koe, … Ovakve kreme su uglavnom jako sigurne, jeftine i korisne enama koje ele reducirati celulit. Uobiajeni sastojci u takvim kremama i preparatima su vitamini, kofein i druge tvari biljnog porijekla. Ove tvari uglavnom potiu stvaranje novog kolagena ili odravanje koliine kolagena koje imate a takoer i hidratiziraju koe i odravaju elasticitet. Kofein kao diuretik pomae u sprjeavanju zadravanja vode u nekim dijelovima tijela.

Veina anticelulitnih preparate se bazira na jaanju cirkulacije jer pojaanim protokom krvi izmeu masnih stanica sprjeava se gomilanje toksina u masnim stanicama no novija sredstva blokiraju specifine receptore na povrini masnih stanica kako odreene tvari uope ne bi mogle ui u masne stanice. Postoje mnoge prirodne i sintetske tvari koje jaaju cirkulaciju. Sredstva na bazi liposoma tj. tvari koja omoguavaju duboko prodiranje aktivnih tvari te imaju produeno efektivno djelovanje kroz 24 sata su najbolja. Nanosite ih uglavnom 2 puta dnevno, a za bolji efekta sredstvo se dobro utrlja (po mogunosti uz pomo plastinog ili drvenog masaera) nakon pranja uz noenje posebnih hlaa koje dodatno pomau u upijanju kreme.

Ukoliko rezultati nisu vidljivi ni nakon 6. tjedna, moete se probati drugo sredstvo. Znamo da ovo zvui jako dugo, ali uzmite u obzor da ste masnou u celulitu skupljali godinama i treba vremena da neko sredstvo djeluje a da ne bude opasno za vas. Opasnost ine neke aktivne tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije, iritacije te ugroziti zdravlje. Po tipu koe i nizu drugih faktora odreuje se sredstvo te odabir djelatnih tvari iz razloga to kod svih ena nisu jednako izraeni svi faktori odgovorni za razvoj celulita. Zato neka sredstva ne djeluju jednako kod svih ena. Zbog moguih preosjetljivosti na neke nepoznate tvari sa kojima se dosada niste sreli, prije odabira sredstva savjetuje se konzultacija sa strunjakom.
Prije svega, imajte na umu jedno – masaa je broj jedan sredstvo protiv celulita, a mnoge je ene ignoriraju smatrajui da je dovoljno samo nanijeti neki dobar preparat protiv celulita. Pravilna masaa je jako bitna jer se samo njome mogu razbiti nakupljene grudice masti, toksina i limfe te obnoviti kolagen u koi zbog fizike sile koju primjenjujete na kou. Vae pritiskanje ili pokreti koje radi profesionalni masaer stvaraju neka fizika oteenja na stanicama ispod koe to uzrokuje da tijelo brzo mora popraviti oteeni dio i pritom odvodi toksine i masnoe.

ak i najbolji preparati protiv celulita koje koristite samo su pomono sredstvo masai, a ne obrnuto. Osim razbijanja nakupina celulita, masaa potie cirkulaciju, a potie se i limfna drenaa koja isti toksine i otpadne tvari iz koe, a na kraju masaa dovodi do toga da se osjeate dobro, a kada se osjeate dobro prepuni ste raznih tvari koje dolaze iz mozga koji onda doprinose boljem izgledu i zdravlju. Pregled krema i preparata protiv celulita

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.