☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Mravljenje uz tablete SLC Every Day

Tablete za mravljenje SLC Every Day
Tablete za pomo u mravljenju SLC Every Day su dodatak prehrani koji slui da bi ljudskom organizmu nadoknadio esencijlnle minerale i vitamine koji su neophodni za pravilno odvijanje svih fiziolokih procesa u organizmu i ouvanje zdravlja u cjelini. Kroz brze i nagle dijete ili radom jakih preparata za mravljenje vrlo esto dolazi do nedostatka kljunih tvari u organizmu te zbog toga dolazi do smanjenja imuniteta i pojave raznih bolesti i poremeaja.

Sastav

Vitamin A, Vitamin C, kalcij, eljezo, Vitamin D, Vitamin E, Tiamin, Riboflavin, Niacin, Vitamin B6, Folna kiselina, Vitamin B12, Biotin, Pantotenska kiselina, fosfor, jod, magnezij, cink, Selen, Mangan, krom, Molibden, krob, hipromeloza, natrij kroskarmeloza

Jod je kljuna tvar za pravilan rad titnjae i jako je bitan za rad metabolizma pa se esto nalazi kao aktivna tvar u mnogim preparatima za mravljenje. Mnogi drugi sastojci koji se nalaze u ovom preparatu vrlo bitni za pravilni funkcioniranje velikog broja metaboliih procesa koji su vrlo esto usporeni ili ak potpuno zaustavljeni u jakim dijetama.

Prije uzimanja ovog preparata
Osobe koje boluju od bilo kakve bolesti titnjae trebaju se savjetovati sa lijenikom
Ovaj preparat se ne smije kombinirati sa analgeticima, antacidima, sulfonamidima, holestiraminima, antibioticima i citostaticima jer smanjuje apsorpciju folne kiseline.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.