☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Mršavljenje kapsulama Slimline Soft Gel

Kapsule za mršavljenje Slimline Soft Gel pomažu da za kratko vrijeme pomaknete kazaljku vage na nižu kilažu i vratite vitalnost i ljepotu svome tijelu. predviđeni efekt je mršavljenje od 5 kilgoram za nešto više od mjesec dana.

Ove kapsule za mršavljenje djeluju tako da smanjuje apetit, daju osjećaj sitosti i punoće, efikasno apsorbira masnoće iz hrane, povećava ATP cirkulaciju, čime podržava proces razgrađivanja viška masnih naslaga, pri čemu se masne naslage koriste za razvijanje topline i sveukupni rad organizma.

U svom sastavu ima aktivni lipolizni enzim, koji ciljano razgrađuje masne naslage oko struka, trbuha i butina, te djeluje na povećanje potrošnje energije. Procesom razgradnje masnih naslaga stvaraju se tvari koji predstavljaju kemijski energiju u organizmu, istovremeno se događa i detoksikacija jer se toksini otopljeni u mastima sada nalaze u krvotoku, aktivira se mikro cirkulacija oko masnih stanica čime toksini odlaze dalje i dolazi svježa krv i kisik do masnih stanica. Preporuka je uz ovaj preparat piti dosta vode kako bi toksini brže izlazili iz organizma.

Sastav

estragon (Artemisia dracunculus L), Coix Lacrima, Plantago Ovata, Bambusa Spp i Folium Nelumbo Nucifera

Tarragon (Artemisia dracunculus L), ili kod nas poznatija kao Estragon je biljka bogata eteričnim uljima. U Kini se često koristi za pripremu ljekovitog čaja za tretiranje probavnih problema. Pomaže kod izbacivanja čvrstih toksina iz probavnog trakta koji dovode do poremećaja apsorpcije hranjivih tvari.
Jobove suze (Coix Lacrima), ili možda poznatije kao koiks, je tropska biljka porijeklom iz tropskih prašuma istočne Azije. U tradicionalnoj orijentalnoj medicini se koristi za detoksikaciju organizma i krvi, te ekstrakciju masnoća iz organizma.
Azijska bokvica (Plantago Ovata) poznata i kao Indijski trputac, je poznati izvor tvari pod nazivom psilijum koji sadrži topljiva vlakna koja u ljudskom crijevu navlače vodu i stvaraju viskozni gel. Psilijum
Lišće lotusa (Folium Nelumbo Nucifera) koji je i kod nas poznat u svom ekstraktu sadrži tvari koje spriječavaju adipongenezu, stvaranje masnih stanica. Nemogućnost apsorcpije masnoće unutar stanica i nemogućnost stvaranja novih masnih stanica dovodi organizam u stadij kada pojedne masnoće mora potrošiti ili izbaciti. Bogat je fitokemikalijama koje biljke koriste za borbu protiv nametnika.

Sada je popularno
Spalite do 800 kalorija u samo jednom vježbanju
Vježbanje u visokim petama, najseksi način za ostati u formi
Mršavljenje – Zašto je vježbanje važno?

Kako se koriste Kapsule za mršavljenje Slimline Soft Gel?

Jednom dnevno uzimate jednu kapsulu sa velikom čašom vode (3 dl) odmah nakon laganog doručka. Preporuča se da se ovaj preparat konzumira tokom razdoblja od tri mjeseca kako bi se izbjegao jojo efekt i povrataka izgubljenim masnoća. Ne koristite više od jedne kapsule na dan!

Ovaj preparat ne smiju koristiti

Kapsule za mršavljenje Slimline Soft Gel– trudnice i dojilje
– djeca do 18 godina
– osobe koje boluju od dijabetesa
– osobe sa bolestima krvožilnog sustava, srca i visokom krvnog tlaka
– osobe sa bolestima mozga i živčanog sustava, te psihozama
– osobe sa oboljenjima bubrega i jetre
– osobe sa bolestima štitnjače
– osobe sa glaukomom
– osobe sa oboljenjima prostate

Gdje se može kupiti Kapsule za mršavljenje Slimline Soft Gel?

Mogu se naručiti na nekim web stranicama.

Slimline Soft Gel nuspojave

Nismo uspjeli pronaći nikakve nuspojave izravno povezane sa Slimline Soft Gel što ne znači da ih nema. Naime neki od sastojaka sami po sebi imaju svoje nuspojave pa je moguće da se pojave neke od tih nuspojava.

  • Tarragon – estragon (Artemisia dracunculus L) može smanjiti spospbnost krvi za zgrušavanjem pa u kombinaciji sa lijekovima koji se koriste protiv zgrušavanja krvi može pojačati djelovanje.
  • Jobove suze (Coix Lacrima) mogu utjecati na krvni šećer, odnosno mogu ga spustiti ispod prihvatljive razine a tada slijede posljedice povezane sa hipoglikemijom – osjećaj gladi, drhtanje ili uzrujanost, znojenje, tjeskoba ili razdražljivost, poblijedjelost, ubrzanje pulsa ili ubrzano, kucanje srca, peckanje na usnama, zamagljenje vida.
  • Azijska bokvica (Plantago Ovata) može utjecati na smanjenje krvnog šećera i imati iste efekte kao i Jobove suze. Dodatno može pogoršati neke bolesti u crijevima poput izraslina i polipa u crijevima.
  • Lišće lotusa (Folium Nelumbo Nucifera) može utjecati na smanjenje krvnog šećera i imati iste efekte kao i Jobove suze i Azijska bokvica.

Nije poznato kakve nuspojave mogu uzrokovati svi ovi sastojci zajedno, ali svakako mogu utjecati na stanje šećera u krvi i time izazvati sve posljedice vezane uz pad šećera.

Važna napomena

Bitno je napomenuti da su ove kapsule povučene iz prodaje u Sjedinjenim državama 2011. godine prema naputku od FDA. Razlog je bio što su nasumičnim testiranjem pronašli zabranjeni sastojak Sibutramin, a koji nije naveden u sastojcima ovog sredstva za mršavljenje. Više o tom naputku možete pročitati ovdje.

Slim Forte Slimming Capsules, Slim Forte Slimming Coffee, and Botanical Slimming Soft Gel: Public Notification – Undeclared Drug Ingredient
Studies on the chemical constituents of the essential oil of Artemisia dracunculus
Effect of Artemisia Dracunculus on Glucose Intolerance, Insulin Sensitivity and Insulin Secretion
Research advance on ethenopharmacology, pharmacodynamics, pharmacokinetics and clinical therapeutics of Coix seed and its preparation, Kanglaite injection
Effect of Plantago ovata (psyllium) husk and seeds on sterol metabolism: studies in normal and ileostomy subjects
The efficacy of Plantago ovata as a regulator of intestinal transit. A double-blind study compared to placebo
Purification and Characterization of Aporphine Alkaloids from Leaves of Nelumbo nucifera Gaertn and Their Effects on Glucose Consumption in 3T3-L1 Adipocytes

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.